Beschreibung

Nedaudz vēstures… Vienā no skaistākajām vietām – Cieceres ezerā – mēs izveidojām tūrisma kompleksu. Tas no citiem līdzīgiem kompleksiem atšķiras ar savām jaunajām, oriģināla dizaina būvēm. Apkurināmās kotedžas ļauj uzņemt atpūsties gribētājus jebkurā gada laikā, jo tajās var dzīvot ne tikai vasarā, bet arī bargā ziemā. Mēs organizējam jogas nometnes, kā arī nometnes bērniem. Tajās jūs un jūsu ģimene varēs labi atpūsties un priecāties par apburošajām dabas ainavām. Un cik jauki brīvā dabā ir svinēt tādu nozīmīgu notikumu kā kāzas! Bet varbūt dzimšanas dienu? Vai arī paaugstināšanu amatā? Mēs būsim priecīgi par ikvienu jūsu svētku reizi. Daudziem, kas kaut reizi ir pabijis pie mums, šī vieta kļūst iemīļota. Tūristi no Krievijas, Vācijas, Zviedrijas, Dānijas un citām valstīm atgriežas pie mums atkal un atkal… Makšķernieki! Ezerā turpinās 21 kg smagas līdakas ķeršana!

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 100906
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1128920
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    D.C.S. SIA, Versetzung Service
    D.C.S. SIA, Versetzung ServiceD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
    Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
    pārvietošana, pārcelšana.
    Ezerkrasti, atpūtas bāze
    Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
    Rakstā, einkaufen
    Rakstā, einkaufenEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
    Porto Resort, Hotel
     Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
    Latrex laivas
    Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, Galerie
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, GalerieNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
    Būvcentrs, Baumarkt
    Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma