KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Alejas projekti, SIA

Alejas projekti, SIA

Graudu iela 4a, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 29432512 - Birojs
(+371) 22003325
Juristische-Person : Alejas projekti, SIA
Eintragungsnummer : 43603025529
Juristische adresse : Graudu iela 4A, Jelgava, LV-3001
Bank : Luminor Bank AS NDEALV2X
Kontonummer : LV75NDEA0000083756180
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Misija – no projekta līdz ziedošam dārzam!

Vīzija – Alejas projekti ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Latvijā, kas nodrošina pilnu apsaimniekošanas ciklu apstādījumu ierīkošanā un kopšanā. Alejas projekti ir specializēts uzņēmums, kas sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. Mūsu izpratnē „dārzs” ir jebkura mēroga ainavas radīšana un kopšana. Kopšana nodrošina, ka ainava laikam ritot nezaudē sākotnējo ideju, nobriest un mainoties gadalaikiem mūs priecē ar jaunām niansēm krāsās un formās. Mūsu radītā vidē Jūs smelsieties spēkus gan darbā, gan atpūtā.

Palielinoties darba apjomiem ir nepieciešamība saglabāt un uzlabot mūsu sniegto pakalpojumu kvalitāti, tādēļ uzņēmums uzsācis ieviest kvalitātes vadības sistēmu, atbilstoši ISSO 9001 standartiem.

Ja pietrūkst padoma, ir ideju pārpina galva, bet nezināt kā to visu salikt kopā, sapņojat par ziedošu dārzu – atliek ... piezvanīt!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInstallation, grüne Lunge mehr Details   Baumkronenbildung, Pflege, Stärkung, Ausdünnung, Reduktion    Landschaftsbau, Gartenpflege und Management mehr Details   Pflastern mehr Details   Rasenmähen    Lieferung und Anpflanzung von Großpflanzen    Jumta dārzu ierīkošana    Gartengehwege    Begrünung, Garten,-Parkprojekte,Ausstattung    Heckenpflege, Schneiden, Formen Umgebung, Einrichtung    Gestaltung der Unterstützung mehr Details   Rasenbelüftung, Vertikulation, Trimmen    Augsnes frēzēšana    Absägen der Bäume    Impregnēti mieti, palisādes Traktorentechnik mehr Details   Dekoratīvo koku stādi    Mächtige Pflanzen Sniega savākšana un izvešana    Schnee-Eisreinigung
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 64683
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 616538


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaBesucher des Tagliliengartens können beide schönen Taglilien sehen und verschiedene hausgemachte Weine probieren. Was könnte besser sein als beide zusammen? Blumen und Wein ...
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Kandava, Hotel
Kandava, HotelLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Credo, Fahrschule
Credo, FahrschuleAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Improvement, SIA
Improvement, SIALandschaftsgestaltung. Pflasterarbeiten und Pflasterarbeiten. Anlieferung von Schüttgütern (Kies, Sand, Dolomitschutt, Schwarzerde). Traktor Dienstleistungen. Erdarbeiten Straßenbau.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveWir bieten: Seifenmassen, Basen für Shampoo, Duschgel und Haarbalsam, Farbstoffe, Perlmutt (Glimmer), Glitzer (Glanz), Lebensmittelaromen, ätherische Öle, Duftstoffe, Grundöle und Butter, Seifenformen, Werkzeuge zur Seifenherstellung und Verpackung.
Visi banneri