Sql errorLux Riga, SIA : Ķengaraga iela 1a - 402, Rīga, Latvija, LV-1063
KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Lux Riga, SIA

Lux Riga, SIA

Ķengaraga iela 1a - 402, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 27718555
Juristische-Person : Lux Riga, SIA
Eintragungsnummer : 40003905718
Juristische adresse : Ķengaraga 1a, Rīga, LV-1063
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

Sia ’’Lux Riga’’ ir starptautiska koncerna Lux Intrenational AG pārstāvniecība Latvijā. Lux International AG darbojas vairāk, kā 50 valstīs un ir vadošā kompānija pasaulē savā sfērā. Lux Riga savas darbības Latvijā uzsāka 2007.gadā. Firma nodarbojas ar kvalitatīvu Premium klases un ekskluzīvu sadzīves tehnikas un to aksesuāru tirdzniecību un apkopi.

VĪZIJA

Mēs uzlabojam dzīves kvalitāti Latvijas iedzīvotājiem, izmantojot inovatīvus risinājumus tīrākam gaisam, tīram ūdenim un labākai iekštelpu videi.

MŪSU KULTŪRA

Lux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.

Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.

MŪSU PRIEKŠROCĪBAS

Alga, kura balstīta uz sasniegumiem

Elastība darba laikā

Karjeras kāpnes no tirdzniecības pārstāvja līdz filiāles vai reģionālajam vadītājam

Elastīgas sazināšanās metodes ar klientiem, izmantojot tele mārketingu, gadatirgus utt.

Sistemātiska produktu demonstrēšana ar nepārtrauktu attīstību

Elastīgs patērētāju finansējums līdz 48 mēnešiem

Klientiem ekskluzīvas garantijas, kā arī apkalpošanas atbalsts

Lux akadēmija. Profesionāla apmācību programma kartā karjeras atīstības posmā. 

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTelemarketing, Telemarketing-Dienstleistungen Marketing, Marketingdienstleistungen Call Center Marketing-Spezialisten Telemarketing-Spezialisten Handelsvertreter, Agenten, Berater, Händler, Manager
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 20984
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 42736


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Skangaļu muiža, Gasthaus
Skangaļu muiža, GasthausDas Herrenhaus Skangaļi befindet sich an einem schönen Ort in der Mitte von Vidzeme zwischen zwei Städten - einer historischen und beliebten Touristenstadt - Cēsis und Valmiera. Rauna, im Volksmund kleine Schweiz genannt, liegt 9 km entfernt. Wenn Sie zu uns kommen, können Sie Naturobjekte sehen - wie Rauna Staburags, die Große Hölle, die Klippen von Līču-Lanģi
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Dižāpas, Campingplatz
Dižāpas, CampingplatzAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Muižnieki, Campingplatz
Muižnieki, CampingplatzMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Visi banneri