Lux Riga, SIA

Beschreibung

Sia ’’Lux Riga’’ ir starptautiska koncerna Lux Intrenational AG pārstāvniecība Latvijā. Lux International AG darbojas vairāk, kā 50 valstīs un ir vadošā kompānija pasaulē savā sfērā. Lux Riga savas darbības Latvijā uzsāka 2007.gadā. Firma nodarbojas ar kvalitatīvu Premium klases un ekskluzīvu sadzīves tehnikas un to aksesuāru tirdzniecību un apkopi.

VĪZIJA

Mēs uzlabojam dzīves kvalitāti Latvijas iedzīvotājiem, izmantojot inovatīvus risinājumus tīrākam gaisam, tīram ūdenim un labākai iekštelpu videi.

MŪSU KULTŪRA

Lux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.

Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.

MŪSU PRIEKŠROCĪBAS

Alga, kura balstīta uz sasniegumiem

Elastība darba laikā

Karjeras kāpnes no tirdzniecības pārstāvja līdz filiāles vai reģionālajam vadītājam

Elastīgas sazināšanās metodes ar klientiem, izmantojot tele mārketingu, gadatirgus utt.

Sistemātiska produktu demonstrēšana ar nepārtrauktu attīstību

Elastīgs patērētāju finansējums līdz 48 mēnešiem

Klientiem ekskluzīvas garantijas, kā arī apkalpošanas atbalsts

Lux akadēmija. Profesionāla apmācību programma kartā karjeras atīstības posmā. 

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 21318
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 45019
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    Pinumi, salons - darbnīca
    Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
    Inčukalna strops, Gasthaus
    Inčukalna strops, GasthausNettes Haus für Feierlichkeiten (bis zu 50 Personen) mit einer Sauna und einem Whirlpool unter freiem Himmel. Komfortable Zimmer für die Übernachtung, Räume für Seminare.
    Kandava, Hotel
    Kandava, HotelLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
    Silta-maja.lv
    Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ist ein Montageunternehmen für Heizsysteme mit umfassender Erfahrung auf dem Wärmepumpenmarkt, das seinen Kunden Montage und Service von hoher Qualität zu einem erschwinglichen Preis bietet.
    Bērnu sala, Kinderwaren
    Bērnu sala, KinderwarenBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
    Iks park, biedrība
    Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
    Riekstkalni, Pflanzenzucht
    Riekstkalni, PflanzenzuchtDie spezialisierte Nussbaumgärtnerei „RIEKSTKALNI“ bietet frostbeständige Nussbaumsetzlinge aus Kanada, die für das lettische Klima geeignet sind. Unsere Setzlinge werden aus den Samen der besten kanadischen Mutterbaumsorten gezüchtet, wodurch sich die Setzlinge besser an das Klima, den Boden und das Lichtregime Lettlands anpassen können.
    Rīgas Logi, Türen und Fenster
    Rīgas Logi, Türen und FensterMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma