Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Marteks noma, autoserviss

Marteks noma, autoserviss

Brīvības iela 2e - 1, Jēkabpils, Latvija, LV-5201
(+371) 20225885 - auto noma
(+371) 22334640 - serviss
(+371) 26015828 - auto daļas
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Marteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.

 

  • auto rezerves daļas
  • piederumi
  • riepas
  • akumulatori
  • smērvielas un eļļas
  • autoķīmija u.c.

 

Marteks auto ir kļuvis par oficiālo partneri populārajam co-ordSport auto sporta rezerves daļu un piederumu izplatītājam Anglijā. Konsultācijas un labākais risinājums Tavam sporta virzoties uz uzvaru.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts    Auto diagnostika       Ritošās daļas diagnostika       Auto CO2 pārbaude    Garantijas remonts, apkope, serviss    Riepu maiņa un remonts       Riepu maiņa       Riepu montāža, balansēšana    Ātrumkārbu remonts    Virsbūves remonts       Virsvūves taisnošanas darbi    Virsbūves krāsošana    Dzinēju kapitālais remonts, slīpēšana, honēšana    Dzinēju un transmisijas diagnostika un remonts    Eļļas maiņa    Filtru maiņa    Ritošās daļas remonts    Bremžu remonts, apkope, diagnostika       Bremžu sistēmas maiņa    Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa    Auto kondicionieru remonts un uzpildīšana    Auto elektroaprīkojuma uzstādīšana un remonts    Dīzeļmotoru diagnostika, remonts Auto mazgāšana    Auto pulēšana, vaskošana    Auto pretrūsas apstrāde    Automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana    Auto virsbūves un plastmasas lampu pulēšana Automobiļu rezerves daļas, tirdzniecība    Sporta rezerves daļas Auto sagatavošana ziemai Auto noma Vieglo automašīnu noma Minivenu noma Kravas auto noma Auto piekabju noma Dzīvojamie treileri, auto Auto evakuācija, auto evakuatora pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 61259
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1088114

Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Visi banneri