Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Mezgls, veikals - bārs

Jaunsaules, Zvejniekciems, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu novads, Latvija, LV-2161
(+371) 67954256
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6940
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28818
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība

Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Visi banneri