Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras

Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras

Raiņa iela 11, Saulkrasti, Saulkrastu novads, Latvija, LV-2160
(+371) 67951400
(+371) 29407267
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pašā jūras krastā Vidzemes jūrmalā Saulkrastu centrā, latviskā un dabai iederīgā stilā celtā namā, nu jau vairāk kā 10 gadus darbojas viesu nams "Saulrieti".
Viesu nams "Saulrieti"- tas ir mājīgs miers ar skaistu dabas ieskautu apkārtni. Ārkārtīgs klusums mijas ar jūras šalku pieskaņu, kas ļoti nomierina.
Bez gaumīgi iekārtotajiem numuriņiem iespējams baudīt burbuļbaseinu (5-6 pers.) ar turku pirti un saunu.
Pusdienas varat ieturēt kafejnīca, kā arī vasarā ārā terasē, pašā jūras krastā. Kur vakarā var baudīt viskaistākos saulrietus Latvijā.

  • Cenas numuriem - vasarā no 40,00 EUR līdz 55,00 EUR
  • Ziemā no 35,00 EUR līdz 50,00 EUR
  • Bungalo vasarā 45,00 EUR
  • Kotedža vasarā 75,00 EUR.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      Papildus gultas vietas       Mājiņas pie jūras    Telpu noma       Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk      Telpas atpūtai un viesībām       Banketu zāles un telpas svinībām       Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Saunas Skatīt vairāk      Turku pirts       Džakuzi Skatīt vairāk   Atpūta pie jūras Skatīt vairāk      Peldvietas       Pludmales    Aktīvā atpūta Skatīt vairāk      Batuti Skatīt vairāk      Karuseļi       Katamarānu noma, īre    Vasaras terases Skatīt vairāk   Ziemas dārzi    Bāri    Restorāni Skatīt vairākAutostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 182465
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1718174

Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Visi banneri