Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Magnolija, kafejnīca

Emiļa Melngaiļa iela 2, Lēdurga, Lēdurgas pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-4012
(+371) 64064322
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafejnīcas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6526
Meklēšanas rezultātos parādīts : 30854
Skatīt arī katalogā : Kafejnīcas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Visi banneri