Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Frēzija, individuālais darbs, frizētava

Saules iela 23, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 29675921
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFrizētavas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6853
Meklēšanas rezultātos parādīts : 53242
Skatīt arī katalogā : Frizētavas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Visi banneri