Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Indāni, lauku māja

Indāni, lauku māja

Indāni, Kandavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 29259272
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Iespēja samīļot trušus, kazlēnus un jērus, izskraidīties pa pļavu, kurināt ugunskuru un cept līdzi paņemtās desiņas.
Cena: 2 EUR/ no personas, bērniem līdz 5 gadiem bez maksas.

2020. gada nogalē tapis meža namiņš, kur var baudīt jauku pikniku (cena - 20 EUR/h).

Āra ekskursija (arī kūts apskate), piknika vieta un WC ir pieejama cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Valodas: latviešu, krievu, angļu (nedaudz)

Piezīmes: Lūgums, pieteikties iepriekš.
Atrodas 9,5 km no Kandavas.

Piedāvā - apskatīt un apmīļot mājdzīvniekus, nelielu ekskursiju pa saimniecību, piknika vietas. Par iespēju cienāties vienoties iepriekš. Piedāvā ekspozīciju, ko veido seni lauku darbu, zirga vilkmes un amatniecības rīki. 2020. gada nogalē tapusi meža būdiņa, kur var baudīt atpūtu ziemā vai ģimenes pikniku. Ja ir sniegs, tad iespējams slēpot ar savām distanču slēpēm. Lauku pirtiņa ar zāļu slotiņām, dīķis, klētiņa, nojume ar āra virtuvi, telšu un piknika vieta, šūpoles, nakšņošana sienaugšā, naktsmītnes 8 personām (no 1. maija līdz 1.oktobrim), putnu vērošana, īpašas atrakcijas kāziniekiem un vecmeitu ballītēm.

2019.gadā saimniecībai atkārtoti piešķirts "Zaļais sertifikāts".
Kultūras ministrija 2015. gada nogalē pasniedz kultūras zīmi "Latviskais mantojums" par latviešu tradicionālā dzīvesveida kopšanu.


Saimniecības apskate
Piedāvā ekspozīciju, ko veido seni lauku darbu, zirga vilkmes un amatniecības rīki. Piedāvā apskatīt un apmīļot mājdzīvniekus.

Naktsmītnes
Vietu skaits: 8 vietas (5 vietas 1 istabā un 3 vietas atsevišķi klētiņā).
Piezīmes: Naktsmītnes no 1.maija līdz 1.oktobrim.

Telšu vieta
20 telšu vietas.

Pirts
Izkurināta pirts, pirts slotas, sāls skrubis, dvieļi, palagi, pirts cepure, tēja, medus, pirtnieka pēriens.


Kāzas
Piedāvājums kāzām: Pārbaudījumi kāziniekiem ar lauku sētai raksturīgajiem darbiņiem un fotografēšanās ar baltajiem zirgiem. Saimniece iespēju robežās realizēs ikvienu jaunlaulāto vēlmi. Piedāvājumā arī pirmā kāzu nakts romantiskā gaisotnē, kā jau laukos nākas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta    Volejbola laukumi    Izjādes ar zirgiem14.23 €    Slidošana    Vizināšanās ar drošku    Vizināšanās ar kamanām Sporta un tūrisma inventāra noma    Bumbu noma    Telšu noma       4-vietīgas telts noma       2-vietīgas telts noma Atpūta pie dabas    Makšķerēšana    Piknika vietas Skatīt vairākMājdzīvnieki apskatei Skatīt vairāk   Kazas Skatīt vairāk   Aitas Skatīt vairāk   Truši Skatīt vairāk   Govis    Putni    Vistas Skatīt vairāk   Zirgi Skatīt vairāk   Bites    Suņi Skatīt vairāk   Kaķi    Distanču slēpošana Bioloģiskā lauksaimniecība Skatīt vairākSenlietu kolekcijas Skatīt vairākEkskursijas pa lauku saimniecību Skatīt vairākIzklaides un pārbaudījumi jaunajam pārim Naktsmītnes Skatīt vairāk   Lauku mājas14.23 € Skatīt vairāk   Pirtis       Veselības pirts21.34 € Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 181142
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1707464


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Visi banneri