Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Azarkrosti, viesu māja

Azarkrosti, viesu māja

Azarkrosti, Plikpūrmaļi, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
(+371) 29430536
(+371) 28798796
Juridiskais nosaukums : Azarkrosti, IK
Reģistrācijas numurs : 42402017537
Juridiskā adrese : "Azarkrosti", Plikpūrmaļi, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, LV-4647
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja Azarkrosti atrodas gleznainā, kalnainā Adamovas ezera krastā (ezera platība – 173 ha, 5 salas), 8 km no Rēzeknes Kārsavas virzienā. Šī vieta tiek dēvēta arī par "Latgales Šveici". Mājām ir piešķirts "Zaļais sertifikāts". 

Azarkrosti, viesu māja-. Viesu mājas pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 35 cilvēkiem (Tv, Wi-Fi), pirts (WC, duša, dvieļi), virtuvīte (trauki, plīts, tējkanna, ledusskapis). Viesu mājas otrajā stāvā atrodas 5 guļamistabas ar 15 guļvietām.  

Azarkrosti, brīvdienu māja Nedaudz tālāk no ezera, kalnā atrodas brīvdienu māja, kuras pirmajā stāvā atrodas kamīns, ar atpūtas telpu (TV, Wi-Fi) un nelielu virtuvīti (ledusskapis, elektriskā plīts, trauki) WC, duša. Brīvdienu mājas otrajā stāvā atrodas divas 2-vietīgas guļamistabas un WC. Pirmājā stāvā atrodas arī divvietīgs izvelkams dīvāns. Pavisam kopā 6 gultasvietas. 

Kas vēl ... Laivas noma, ūdensvelosipēda noma, volejbola laukums, novuss, šūpoles, piknika vieta, lapene, labiekārtota ugunskura vieta. 

Kā mūs atrast? Braucot virzienā no Rēzeknes uz Kārsavu, apdzīvotā vietā "Sondori", pirms autobusu pieturas "Sondori" nogriežamies pa labi (ir norāde "Azarkrosti", zemes ceļš), tālāk, pabraucot 1,5km, labajā ceļa pusē sekojot norādei "Azarkrosti" nogriežamies pa labi, uzbraucot kalnā, norāde "Azarkrosti", griežamies pa kreisi, nu tad tikai taisni līdz mājai pašā ezera krastā,ceļa malā. 

Apkārtne- informāciju par jāšanas sporta tradīcijām Latgalē un nodarbības ar zirgiem piedāvā zemnieku saimniecība "Untumi", kas atrodas 20 km attālumā no "Azarkrostiem". 10 –15 min. brauciena attālumā Jūs varat iepazīties ar keramiķiem V.Vogulu un V.Pankovu, slaveno koktēlnieku A.Rancānu, gleznotāju G.Rancāni. Netālu no "Azarkrostiem" Jūs varat apskatīt arī Adamovas muižu, Sv.Helēnas avotu, Gribuļu pilskalnu, Purmaļu laukakmeni u.c. objektus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes12 - 18 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 €    Brīvdienu mājas60 - 75 € Skatīt vairāk   Viesu mājas170 - 220 € Skatīt vairāk      Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk      Pirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas    Laivu noma, īre1.5 €    Makšķerēšana Skatīt vairāk   Ūdens velosipēdu noma3 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 207277
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1425282

Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Visi banneri