Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mežezers, lauku tūrisma atpūtas un sporta komplekss

Mežezers, lauku tūrisma atpūtas un sporta komplekss

Mežezers, Aiviekstes pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5120
(+371) 26411213
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzesNaktsmītnes   Kempingi   16-vietīgas mājiņas   18-vietīgas mājiņas   Telšu vietasViesu nami   2-vietīgi numuri   2-vietīgi lukss numuri   4-vietīgi numuri   10-vietīgi numuriTelpas konferencēm un semināriemBanketu zāles un telpas svinībāmKafejnīcasPirtis   Baseini   Apkurināms kublsAtpūta pie dabas   Atpūta pie Odzes ezera   Atpūta pie ezeriem   Peldvietas   Piknika vietas   Šūpoles   Sēņošana   Ogošana   Makšķerēšana   VēžošanaSporta un tūrisma inventāra noma   Laivu noma, īre   Bumbu noma   Velosipēdu noma   Ūdens velosipēdu noma   Ziemas inventāra noma      Distanču slēpju noma      Sniegadēļu noma      Slaloma inventārs      Slidu nomaAktīvā atpūta   Kalnu slēpošanas trases   Pacēlāji   Distanču slēpošanas trases   Atpūta uz ūdens   Izbraucieni ar ūdens motocikliem   Vieta sporta pasākumiemSporta laukumi   Volejbola laukumi   Futbola laukumi   Tubingu trase
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 433688
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2447965
Skatīt arī katalogā : Atpūtas bāzes

Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Visi banneri