Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aston hotel Riga, viesnīca

Aston hotel Riga, viesnīca

Brīvības iela 48/50, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 23555535
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Aston Hotel Riga arhitektūra meistarīgi apvieno vēstures atstātās pēdas un mūsdienīgu izsmalcinātību.

Nesen atjaunotā viesnīca ar 54 eleganti iekārtotajiem viesu numuriem atrodas pašā Rīgas centrā – vien piecu minūšu attālumā no UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā iekļautās Vecrīgas un klusā centra, kur sastopamas pilsētas skaistākās jūgendstila pērles.

Viesnīcas publiskajās zonās un jumta restorānā ir skatāma mainīgā ekspozīcija, ko veido ievērojamu latviešu mākslinieku glezniecība dažādās paaudzēs, sākot no 20. gadsimta 60. gadu beigām līdz pat mūsdienām.

Iedvesmojoties no ēkas oriģinālās arhitektūras elementiem, viesnīcas interjers izstaro tehnisku precizitāti un laikmetīgu eleganci. Interjerā izmantoti augstas kvalitātes koka un tekstila materiāli, kā arī īpaši šai viesnīcai radīti dizaina elementi, piešķirot telpām mūsdienīgu un neatkārtojamu raksturu.

Ikviena detaļa viesnīcā Aston Hotel Riga ir rūpīgi pārdomāta un gādā par izcilu komfortu Jūsu darba vizītē vai atpūtas braucienā.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 146
Meklēšanas rezultātos parādīts : 784


Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Visi banneri