Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
VT Timber, SIA, kokmateriāli

VT Timber, SIA, kokmateriāli

Čuibes iela 6, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 22311499
(+371) 25416538
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

SIA VT TIMBER specializēts kokmateriālu tirdzniecības uzņēmums Latvijā, kas sadarbojas ar labākajiem kokmateriālu ražotājiem gan Latvijā, gan ārvalstīs.

VT TIMBER piedāvājumā ir šādi kokmateriāli:

  • Konstrukciju materiāls C24
  • Egles un priedes apdares dēļi
  • Terases dēļi no egles, lapegles un priedes
  • Zāģmateriāli
  • Žoga dēļi
  • Grīdas dēļi
  • Pirts dēļi
  • Līmētas būvkonstrukcijas

VT TIMBER pakalpojumu klāstā ietilpst:

  • Transportēšana
  • Impregnēšana
  • Žāvēšana
  • Ēvelēšana
  • Projektu tāmēšana

VT TIMBER atrodas Rīgā, Čuibes iela 6.
Klientiem komateriālu piegādi veic visā Baltijā.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde    Kokmateriāli, tirdzniecība    Zāģmateriāli       Koka terases dēļi       Apdares dēļi pirtīm       Koka žoga dēļi       Koka grīdas dēļi       Koka terases dēļi       Līmētas koka būvkonstrukcijas Dārza mājas un mājiņas    Koka terases    Dārza mājas ar terasi    Koka lapenes    Koka garāžas       Garāžas    Terases    Pirtis, pirts būvniecība       Koka pirtis Kokapstrādes pakalpojumi    Apaļkoku zāģēšana    Kokmateriālu impregnēšana    Kokmateriālu žāvēšana    Kokmateriālu ēvelēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 1128
Meklēšanas rezultātos parādīts : 53326


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Visi banneri