Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kristīnes picērija un beķereja

Kristīnes picērija un beķereja

Pagasta ēka, Tērvete, Tērvetes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3730
(+371) 24222946
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Pašā Tērvetes sirdī, blakus veikalam ELVI atrodas maza picērija beķereja.Šeit varēsiet baudīt ēdienus, kas pagatavoti pārsvarā no vietējiem produktiem.
Kopā ar dzīvesbiedru Gundaru, Kristīne picērijā un beķerejā piedāvā arī svaigi ceptas picas ikviena gaumei. Ikdienas piedāvājumā savu picu atradīs gan sātīgāku ēdienu cienītāji, gan veģetārieši. Picu piedāvājumā varēsiet atrast arī interesantākas un netradicionālas garšas un to savienojumus. Pieejamas arī  saimnieces Kristīnes gardās kūkas, našķi, uzkodas un maizītes. Klāj galdus. Picas pieejamas arī līdz ņemšanai.

Darba laiks: trešdien, ceturtdien, piektdien, svētdien 12-20, sestdien 8-20

Tālr. +371 24 222 946

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBeķerejas Picērijas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 715
Meklēšanas rezultātos parādīts : 7112


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Visi banneri