Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bonaselect, mēbeles

Bonaselect, mēbeles

Sniķeres iela 29k/2, Rīga, Latvija, LV-1067
(+371) 27739030
Juridiskais nosaukums : Meblex, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103681382
Juridiskā adrese : Sniķeres iela 29k/2, Rīga, Latvija, LV-1067
Banka : AS "SEB banka" UNLALV2X
Konta numurs : LV11UNLA0055002976831
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV04HABA0551052296913
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9-16:30 darba dienās.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMēbeles Skatīt vairāk   Viesistabas mēbeles       Dīvāni       Dīvānu komplekti       Mīkstās mēbeles       Kumodes       Krēsli       Atpūtas krēsli       Sekcijas       Pufi       TV galdiņi, TV paliktņi       Žurnālu galdiņi, kafijas galdiņi       Televizoru galdiņi       Galdi       Plaukti       Bīdāmās durvis       Skapji       Grāmatu skapji       Šūpuļkrēsli       Viesistabas mēbeļu komplekti       Spoguļi       Kamīni       Radiatoru dekoratīvie paneļi       Dekoratīvie sienu paneļi       Gleznas    Guļamistabas mēbeles       Gultas       Matrači       Virsmatrači       Kosmētikas galdi un konsoles    Virtuves mēbeles       Bāra krēsli       Virtuves galdi       Virtuves moduļi       Virtuves skapīši       Bāra letes       Virtuves komplekti       Virtuves darba virsmas    Biroja mēbeles       Rakstāmgaldi       Datorkrēsli       Datorgaldi    Bērnu mēbeles       Rotaļlietu kastes       Bērnu pārtinamie galdi       Bērnu krēsli       Bērnu galdiņi       Bērnu matrači       Bērnu gultiņas       Divstāvīgas gultas       Bērnu mēbeļu komplekti    Vannas istabas mēbeles    Dārza mēbeles       Dārza mēbeļu komplekti       Galdi, soli, krēsli, šūpuļkrēsli       Saulessargi       Dārza nojumes, teltis, paviljoni       Dārza soli un galdi       Šūpoles, šupoļu tirdzniecība       Nojumes, lapenes, teltis    Priekšnama, priekštelpas mēbeles       Drēbju pakaramie       Drēbju pakaramie statīvi       Koridora mēbeles, iekārtas       Apavu plaukti un skapji       Drēbju skapji    Salona mēbeles       Kosmetologu krēsli un kušetes       Frizieru krēsli un izlietnes       Pedikīra krēsli       Manikīra galdi       Meistaru krēsli       Klientu krēsli
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 18304
Meklēšanas rezultātos parādīts : 508152

220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
LEGALIA, juridiskais birojs
LEGALIA, juridiskais birojsJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Visi banneri