Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss

Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss

Margrietas iela 7, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 20880008
Juridiskais nosaukums : JK Movers, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203202510
Juridiskā adrese : Friča Brīvzemnieka iela 14 - 11, Rīga, LV-1004
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Pārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus.

Mūs visspilgtāk raksturo individuāla pieeja katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbus augstā līmenī, piemeklējot tieši Jums piemērotāko un arī finansiāli izdevīgāko risinājumu.

Mūsu kolektīvā strādā spēcīgi un zinoši puiši ar daudzu gadu pieredzi pārvadājumu veikšanā gan Latvijā, gan Eiropā.

Izvēloties Pārcelšanās24.lv, Jūs varat būt droši, ka nodrošināsim rūpīgu mantu pārvešanu, pieredzējušus krāvējus, kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu, transporta pakalpojumus nelieliem, lieliem un smagiem kravu pārvadājumiem.

Esam ļoti punktuāli un cienām klienta laiku, tāpēc vienmēr objektā ierodamies ātri un noteiktajā laikā, kā arī nodrošinām pakalpojumu sniegšanu tieši Jums ērtākajā laikā.

Visus darbus veicam tā, lai katrs mūsu klients nešauboties izmantotu mūsu pakalpojumus arī atkārtoti.

Piedāvājām:

Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas

Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus

Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām

Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs

Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām

Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus

Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu

Visa veida mēbeļu pārvadājumus

Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus

Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi

Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā

Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu

Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas

Izturīgu kastu nomu

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārvākšanās serviss (Pārvietošanās, pārvākšanās, pārcelšanās serviss)no 50 € Skatīt vairākBiroju pārvākšanās servissno 50 € Skatīt vairākIekraušanas un izkraušanas pakalpojumino 40 € Iekraušanas un izkraušanas pakalpojumi un tehnikano 40 € Mēbeļu izjaukšana, salikšana, izvešanano 40 € Skatīt vairākMantu transportēšanano 40 € Sadzīves tehnikas transportēšanano 40 € Noliktavu pārvietošanano 40 € Ražošanas iekārtu, darbagaldu pārvešanano 40 € Starptautiskie pārvietošanās pakalpojumino 40 € Krāvēju pakalpojumino 20 € Mantu pakošanas pakalpojumino 40 € Kravas taksometru pakalpojumino 40 € Skatīt vairākTransporta pakalpojumino 40 € Skatīt vairākKravu pārvadājumi, loģistikano 40 € Skatīt vairākVietējie kravu pārvadājumino 40 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19842
Meklēšanas rezultātos parādīts : 186508


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Visi banneri