Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kaminer, SIA

Kaminer, SIA

Vienības gatve 24/26, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 28444374
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūsu darbības veidi:

Žogu izgatavošana un uzstādīšana.

Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare.

Apkures sistēmas montāža.

Saules sistēmu uzstādīšana

Mūsu veikalā:

Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi (durvis, plāksnes, krāsnis utt.).

Čuguna izstrādajumi priekš mājas un dārza (laternas, soliņi, pannas uc.).

Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.

Mēs strādājam visā Latvijā (atsevišķi vienojoties, arī ārpus tās) un realizējam ne tikai tipveida, bet arī savdabīgus un oriģinālus autordarbus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŽogu projektēšana, izgatavošana, montāža, serviss    Žogi, sētas, pasētas un vārti    Žogi, sētas    Paneļu žogi    Žogu stabi    Koka žogi un sētas Čuguna izstrādājumi Krāsnis un kamīni    Kamīnkrāsnis    Dizaina kamīni    Kamīnu kurtuves    Kamīnu piederumi    Kamīnu durvis    Dārza kamīni    Bio kamīni    Plītis, cepeškrāsnis    Pirts krāsnis Alternatīvās elektroenerģijas ražošanas iekārtas    Saules kolektori    Saules paneļi Plītis, cepeškrāsnis    Vēja ģeneratori
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 17615
Meklēšanas rezultātos parādīts : 244321

Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
LEGALIA, juridiskais birojs
LEGALIA, juridiskais birojsJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Visi banneri