Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vegetarian foods, pārtika

Vegetarian foods, pārtika

Gravas iela 17 - 53, Rīga, Latvija, LV-1057
(+371) 25424072
(+371) 25424072
Pirmdiena10:00 - 18:00
Otrdiena10:00 - 18:00
Trešdiena10:00 - 18:00
Ceturdiena10:00 - 18:00
Piektdiena10:00 - 18:00
Sestdiena -
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Vegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.

Mūsu komanda VEGETARIAN FOODS ir draudzīgs, saliedēts domubiedru, īstu profesionālo konditoru kolektīvs, kuri dara savu darbu ar

mīlestību un rūpēm par jums!

Mēs izvēlamies viskvalitatīvākās, drošākās un veselīgākās sastāvdaļas savai produkcijas!

Veģetārisms un vegānisms ir uztura sistēma, kas izslēdz gaļas un dzīvnieku izcelsmes produktu patēriņu. Daudziem tā ir vienkārši dieta un

organisma attīrīšana, citi tajā saskata reliģiju, taču mēs tajā saskatām apzinātu dzīves veidu, kurš ved uz veselīgu un laimīgu nākotni!

Bet kurš ir teicis, ka veģetārieši nav saldummīļi? Un kādi vēl! Tāpēc mēs esam izstrādājuši jums speciālu mūsu toršu receptūru, kas nesatur

konservantus, olas, produktus, kas ir iegūti vardarbības rezultātā pret dzīvniekiem, mūsu toršu sastāvā ir tikai dabīgi komponenti.

Mēs mīlam mūsu planētu un visus tās iemītniekus un rūpējamies par savu veselību un dvēseli!

„Tu esi tas, ko Tu ēd!”

Izvēlieties garšīgus un veselīgus VEGETARIAN FOODS saldumus, izbaudot katru gabaliņu!

Labu apetīti!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeģetārisms un vegānisms (Konditorejas izstrādājumi, saldumi)    Labvēlīgie saldumi (Konditorejas izstrādājumi, saldumi)       Tortes       Kūkas, tortes       Maizītes (Smalkmaizītes, būlciņas)       Tartes       Saldās bumbiņas (Saldumi)       Gredzeni (Saldumi) Veģetārie ēdieni Vegāniskie ēdieni
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20073
Meklēšanas rezultātos parādīts : 108666

Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Visi banneri