KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Vegetarian foods, Lebensmittel

Vegetarian foods, Lebensmittel

Gravas iela 17 - 53, Rīga, Latvija, LV-1057
(+371) 25424072
(+371) 25424072
Montag10:00 - 18:00
Dienstag10:00 - 18:00
Mittwoch10:00 - 18:00
Donnerstag10:00 - 18:00
Freitag10:00 - 18:00
Samstag -
Sonntag -
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Vegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.

Mūsu komanda VEGETARIAN FOODS ir draudzīgs, saliedēts domubiedru, īstu profesionālo konditoru kolektīvs, kuri dara savu darbu ar

mīlestību un rūpēm par jums!

Mēs izvēlamies viskvalitatīvākās, drošākās un veselīgākās sastāvdaļas savai produkcijas!

Veģetārisms un vegānisms ir uztura sistēma, kas izslēdz gaļas un dzīvnieku izcelsmes produktu patēriņu. Daudziem tā ir vienkārši dieta un

organisma attīrīšana, citi tajā saskata reliģiju, taču mēs tajā saskatām apzinātu dzīves veidu, kurš ved uz veselīgu un laimīgu nākotni!

Bet kurš ir teicis, ka veģetārieši nav saldummīļi? Un kādi vēl! Tāpēc mēs esam izstrādājuši jums speciālu mūsu toršu receptūru, kas nesatur

konservantus, olas, produktus, kas ir iegūti vardarbības rezultātā pret dzīvniekiem, mūsu toršu sastāvā ir tikai dabīgi komponenti.

Mēs mīlam mūsu planētu un visus tās iemītniekus un rūpējamies par savu veselību un dvēseli!

„Tu esi tas, ko Tu ēd!”

Izvēlieties garšīgus un veselīgus VEGETARIAN FOODS saldumus, izbaudot katru gabaliņu!

Labu apetīti!

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortVeģetārisms un vegānisms (Süßwaren, Süßigkeiten)    Labvēlīgie saldumi (Süßwaren, Süßigkeiten)       Torten       Kuchen       Maizītes (Muffins, Cupcakes, Brötchen)       Tartes       Saldās bumbiņas (Süßigkeiten)       Gredzeni (Süßigkeiten) Veģetārie ēdieni Vegāniskie ēdieni
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 20150
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 109010


Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineAvioKases.lv. Flugkarten on-line, Flugkartenkassen, Reservierung, Verkauf. Hotelbuchung weltweit.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Ziedu Dīva, Blumenatelier
Ziedu Dīva, BlumenatelierKreative und liebevoll gemachte Werke, die das Herz erfreuen, für jeden Urlaub und Alltag. Gerne helfen wir Ihnen dabei, Wünsche zu erfüllen und die Feiertage farbig zu gestalten, Träume wahr werden zu lassen!
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Lobes krogs, Gasthaus
Lobes krogs, GasthausLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Indāni, Landgut
Indāni, LandgutLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Dimzas, Pflanzenzucht
Dimzas, PflanzenzuchtStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Visi banneri