Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kurzemes Laivinieks

Kurzemes Laivinieks

Abavas iela 6a, Kandava, Tukuma novads, Latvija
(+371) 29222630
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Valodas: latviešu, krievu, angļu, norvēģu, zviedru

Piedāvājums: ūdens sporta inventāra noma, laivošanas maršrutus ar dažādu grūtības pakāpi - gan individuāli ģimenes atpūtas vienai dienai, gan vairāku dienu ekspedīcijas kooperatīvajiem klientiem un grupām. Nodrošina laivošanas inventāra nogādāšanu uz laivošanas sākuma punktu un sagaidīšanu galapunktā. Informē laivotājus par laivošanas maršrutā apskatāmajiem dabas un tūrisma objektiem.
Grupu pasākumus pēc iepriekšējas vienošanās nodrošina izvēlētajā laikā un vietā sagaidīt ar, uz ugunskura vārītu, gardu zupu. Aicināti arī korporatīvie klienti komandas saliedēšanas pasākumiem. Piedāvā laivu nomu Kurzemes upēs.

Laivu veidi :
- Sot tipa kajakus (komplektā airi, vestes, sēdeklīši, 2-vietīgas + bērns (ģimenes - 2 pieaugušie + bērns) pieejamas 17 laivas.
- Kanoe tipa laivas (max 5 cilvēki), celtspēja 500 kg, ir vietas mantām, pieejamas 4 laivas.
- Sot tipa vienvietīga laiva (1 laiva).
- SUP dēļi ar pašu veidotu latvisku dizainu (piepūšamie) 10 gabali.
- makšķerniekiem Sot ti pa Fishing speciālo kajaku (1 gabals), ar kājas pedāļstūres vadību, makšķerkātu turētājiem un dzīvo zivtiņu (ēsmas) tvertni.

Var papildus piedāvāt eholotu, kas pievienojams mobilajam telefonam ar WiFi.
Piepūšamo gumijas laivu mierīgiem ūdeņiem (1 gabalu).
Transports - busiņš ar 7 sēdvietām, laivu transportēšanai 10 laivām vienlaicīgi.

Piezīmes:
Laivotāju transporta bezmaksas stāvvieta un pieskatīšana.
Laipni gaidīti viesi ar mājdzīvniekiem.



PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLaivu noma, īre
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 3383
Meklēšanas rezultātos parādīts : 10258


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Visi banneri