Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde

Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde

Rīgas iela 67, Jelgava, Latvija, LV-3004
(+371) 27039644
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

"Čau, čau, brālīti!

Čau, čau, māsiņa!
Ja esi viena līdz piecu gadu vecs bērniņš, tad saki saviem vecākiem,
ka gaidu Tevi no 1. jūnija Jelgavā, Pumpura ielā 2a, lai mēs varētu kopā brokastot,
pusdienot un ieturēt launagu, spēlēties īpaši iekārtotās un gaišās telpās,
pastaigāties svaigā gaisā, mazliet pablēņoties, rotaļām spēkus atgūt
diendusā, un pats galvenais, tad, kad Tev būs dzimšanas diena, kopā
ēst gardo torti!
...mieru, tikai mieru, ar mani Tev nebūs garlaicīgi!
Tavs draugs Karlsons! "

No 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes. Par pakalpojumu ir iespēja nokārtot valsts līdzfinansējumu, ja bērniņš ir no pusotra līdz piecus gadus vecs.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKarlsons (Bērnu uzraudzības, pieskatīšanas centri)    Pirmsskolas izglītības iestādes    Bērnudārzs Jelgavā (Bērnudārzi, Pirmsskolas izglītība)    Privātās pirmsskolas izglītības iestādes    Aukle Jelgavā (Aukles pakalpojumi)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27733
Meklēšanas rezultātos parādīts : 150098

Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Visi banneri