Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Niedrēs, kafejnīca

Niedrēs, kafejnīca

Brīvības iela 39a, Rīga, Latvija
(+371) 25564747
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafejnīcas   Brokastis   Pusdienas      Biznesa pusdienas   Vakariņas   Salāti      Siera salāti (Salāti)      Gaļas salāti (Salāti)      Cēzara salāti (Salāti)   Uzkodas   Siltie ēdieniBāri   Dzērieni      Alkoholiskie dzērieni         Izlejamais alus   Bezalkoholiskie dzērieni   Karstie dzērieni      Kafija un tējaĒdināšanas pakalpojumi   Bēru mielastiPasākumu organizēšana   Banketu zāles un telpas svinībām   Svinības un pasākumi bērniem   Korporatīvie pasākumi, organizēšana   Jautras ballītes   Banketi   Galdu klāšanaĒdienu piegāde Rīgā (Ēdienu piegāde)Kompleksās pusdienas Rīgā (Kompleksās pusdienas)RestorāniBistroIzbraukumu banketiGrilbāriGaļas ēdieniZivju ēdieniŠašlikiVīniDesertiBanketu apkalpošanaVietas kāzu svinībāmKāzu svinības, kāzasKāzu mielastiDzimšanas dienasKāzu jubileju svinībasAtpūtas pasākumi, organizēšanaĢimenes pasākumi, organizēšanaPrivāto pasākumu organizēšanaSporta pasākumiTelpu nomaVieta pasākumu organizēšanaiBēru mielastiTelpas prezentācijāmTelpas konferencēm un semināriemVeģetārie ēdieniEkoloģiski tīri produkti (Ekoloģiski produkti)Speciāla bērnu virtuve (Bērnu ēdienkarte)Konditorejas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 12527
Meklēšanas rezultātos parādīts : 835934
Skatīt arī katalogā : Kafejnīcas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Visi banneri