Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

Kūrorta iela 14, Kandava, Tukuma novads, Latvija
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Estrāde atrodas Riebiķu kalna dabas veidotās nogāzēs, tikpat kā amfiteātris. Estrādi ieskauj senu ozolu audze. Vasarās OZOLĀJOS notiek dažādi koncerti, izrādes, festivāli, zaļumballes.


Apraksts: Draudzības parks ar estrādi Ozolājos tika izveidots 1958. gadā. Pirmo rekonstrukciju estrāde piedzīvoja 1981. gadā uz Kandavas pilsētas 750 gadu jubilejas vērienīgajām svinībām. Kandavnieki svētkos devās gājienā no Dārzu ielas uz Ozolājiem, kur to sagaidīja ļaužu pārpilnā estrāde. Jau toreiz estrāde ar 1800 sēdvietām bija par mazu. Otro reizi Ozolājus rekonstruēja 1989. gadā, pēc tam veikti tikai kosmētiskie remonti. 2014. gadā trešo reizi uzsāka brīvdabas estrādes Ozolāji rekonstrukciju. Projekta ietvaros strādājot kalna nogāzē lielā slīpumā sarežģītos apstākļos tika atjaunotas un paplašinātas skatītāju tribīnes, izbūvēts laukums operatoru pultij. Ozolu ieskautajā ielejā pie tribīnēm tika izbūvēta jauna skatuve. Pēc rekonstrukcijas estrādes apmeklētāju sēdvietu skaits ir ~1800. Pēc rekonstrukcijas kopš 2015. gada estrādē atkal notiek teātra izrādes, koncerti un zaļumballes.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBrīvdabas estrādes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5685
Meklēšanas rezultātos parādīts : 12776


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Visi banneri