Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mozello, mājas lapu izstrāde

Mozello, mājas lapu izstrāde

Mežsargu iela 33, Jūrmala, Latvija, LV-2008
(+371) 26606765
(+371) 29270046
Juridiskais nosaukums : Mozello SIA
Reģistrācijas numurs : 40203002519
Juridiskā adrese : Mežsargu 33, Jūrmala LV-2008
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Izveido un publicē savu mājas lapu, blogu vai interneta veikalu pats, 5 minūtēs, bez maksas.

Mozello ir ātrākais un vienkāršākais mājas lapu izveides serviss pasaulē. Ar Mozello, ikviens ierindas datorlietotājs paša spēkiem, bez maksas var izveidot un publicēt modernu mājas lapu, interneta veikalu vai blogu.

Mozello ir saņēmis balvu "Platīna pele 2014" kā labākais IT risinājums biznesam 2014 gadā, kā arī atzinību no Ekonomikas ministrijas par ieguldījumu e-risinājumu attīstībā Latvijā.

Piedāvājam:

  • Visātrākais un izdevīgākais veids, kā izveidot mājas lapu (arī bez maksas)
  • Interneta veikala izveide stundas laikā
  • Moderni, responsīvi un pielāgojami dizainus
  • Pilnvērtīgs mobilo ierīču atbalsts
  • Vairāku valodu atbalsts
  • Plašas mārketinga iespējas
  • Elektronisko maksājumu apstrāde interneta veikalā
  • Tehniskais atbalsts latviešu, krievu un angļu valodā pa e-pastu un tālruni

Spied šeit un izveido savu mājas lapu tūlīt!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta pakalpojumi    Mājas lapu izstrāde Skatīt vairāk   Mājas lapu izvietošana (hostings)    Interneta veikalu izstrāde    Mājaslapu dizains un izstrāde Interneta mārketings    Reklāma internetā
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 38284
Meklēšanas rezultātos parādīts : 89540

Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Visi banneri