Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Mozello, mājas lapu izstrāde

Mozello, mājas lapu izstrāde

Mežsargu iela 33, Jūrmala, Latvija, LV-2008
(+371) 26606765
(+371) 29270046
Юридическое название : Mozello SIA
Регистрационный номер : 40203002519
Юридический адрес : Mežsargu 33, Jūrmala LV-2008
 
ВсёПредложениеГалереяКарта
Описание

Izveido un publicē savu mājas lapu, blogu vai interneta veikalu pats, 5 minūtēs, bez maksas.

Mozello ir ātrākais un vienkāršākais mājas lapu izveides serviss pasaulē. Ar Mozello, ikviens ierindas datorlietotājs paša spēkiem, bez maksas var izveidot un publicēt modernu mājas lapu, interneta veikalu vai blogu.

Mozello ir saņēmis balvu "Platīna pele 2014" kā labākais IT risinājums biznesam 2014 gadā, kā arī atzinību no Ekonomikas ministrijas par ieguldījumu e-risinājumu attīstībā Latvijā.

Piedāvājam:

  • Visātrākais un izdevīgākais veids, kā izveidot mājas lapu (arī bez maksas)
  • Interneta veikala izveide stundas laikā
  • Moderni, responsīvi un pielāgojami dizainus
  • Pilnvērtīgs mobilo ierīču atbalsts
  • Vairāku valodu atbalsts
  • Plašas mārketinga iespējas
  • Elektronisko maksājumu apstrāde interneta veikalā
  • Tehniskais atbalsts latviešu, krievu un angļu valodā pa e-pastu un tālruni

Spied šeit un izveido savu mājas lapu tūlīt!

Галерея
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаУслуги интернета    Разработка домашних сайтов подробнее   Размещение домашних сайтов (хостинг)    Interneta veikalu izstrāde    Дизайн Домашних страниц Interneta mārketings    Reklāma internetā
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 38587
Показан в результатах поиска : 90691


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
LaPizza, SIA, пиццерия - кафе
LaPizza, SIA, пиццерия - кафеItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
KUPRE, UAB
KUPRE, UABПромышленные и бытовые тэны/нагреватели всех типов под заказ
Ezernieki, гостевой дом
Ezernieki, гостевой домViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Cīrulīši, центр здоровья и отдыха
Cīrulīši, центр здоровья и отдыхаПомещения для торжеств, конференций и семинариев, гостинница, баня, джакузи, активный отдых, летние лагеря для детей.
Garauši, база отдыха
Garauši, база отдыхаОколо самого озера Лобе. 15 различных лодок для рыбной ловли, лицензия на рыбалку, палаточные места и места для костров, ночлег в сельском доме.
Kantes krogs, комплекс для отдыха
Kantes krogs, комплекс для отдыхаŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Dimzas, деревопитомник
Dimzas, деревопитомникВыращивание саженцев Dimzas предлагает покупателям: в широком сортименте декоративных саженцев. Материалы флористики. Разрабатываем и реализуем проекты озеленения.
Visi banneri