Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Telpaugi.lv

Telpaugi.lv

Vilkaines iela 4, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67232523
(+371) 26333700
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Telpu un teritoriju apzaļumošana, piedāvājam arī augu nomu pasākumiem sākot no 5Eur+ PVN. 

Lai augi, kurus iegādājies ilgstoši zaļotu, čaklie Telpaugi.lv dārznieki izvērtēs un piemeklēs atbilstošus augus telpas vizuālajam noformējumam kā arī temperatūrai un apgaismojumam, pastāstot arī kā tos pareizi kopt- bez maksas.

Telpaugi.lv čaklie dārznieki ne tikai pārstādīs esošos augus, bet arī parūpēsies par augu regulāru kopšanu!


*Augus un puķu podus iespējams pasūtīt 
mājas lapā vai sazinoties ar mums:

(+371) 26333700

birojs@telpaugi.lv

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Augu kopšana Skatīt vairāk   Augu pārstādīšana Skatīt vairākTelpaugi Skatīt vairāk   Augi birojam (Telpaugu noma) Skatīt vairāk   Sūnu sienas (Zaļās sienas) Skatīt vairāk   Zaļās sienas (Vertikālie dārzi) Skatīt vairākAugu pārvešana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26299
Meklēšanas rezultātos parādīts : 105415

Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Visi banneri