Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
JS WoodMagic , kokapstrāde

JS WoodMagic , kokapstrāde

Bumbieri, Burtnieku pagasts, Valmieras novads, Latvija
(+371) 29435383
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piedāvāju dažādus lāzergravēšanas un CNC frēzēšanas, gravēšanas, griešanas pakalpojumus kokā.

Fotogrāfiju gravēšana kokā, suvenīru, oriģinālu dāvanu izgatavošana.

Aksesuāri kāzām (zīmogi, medaljoni amatiem u.c.)

Koka, detaļu izgatavošana.

Māju nosaukumu frēzēšana.

Ledusskapju magnēti.

Koka spēļu un rotaļlietu izgatavošana.

Katrs darbiņš tiek izpildīts individuāli konkrētam klientam, ņemot vērā gan vajadzīgos izmērus, gan apstrādes nianses, gan materiāla izvēli. Katrs pasūtījums tiek individuāli apspriests ar klientu pirms darba sākšanas. Priecāšos par sadarbību.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKoka izstrādājumi Skatīt vairākPreces bērniem    Rotaļlietas       Bērnu attīstošās rotaļlietas, spēles       Leļļu rati       Leļļu mājas       Leļļu gultiņas       Leļļu šūpulīši       Puzles Suvenīri    Koka suvenīri       Magnētiņi       Pogas Lāzergravēšana, lāzergravēšanas pakalpojumi    Gravēšana kokā    Fotogrāfiju gravēšana kokā    Zīmējumu gravēšana    Burtu gravēšana    Koka uzraksti Skatīt vairākKoka izstrādājumi dārzam    Atkritumu urnas    Putnu būri, barotavas    Smilšu kastes Trauki, virtuves piederumi    Koka trauki    Maizes kastes    Mīklas ruļļi Skatīt vairāk   Kastītes suši gatavošanai    Gaļas dēlīši    Piestas Kastes un kastītes Skatīt vairāk   Mantu kastes    Kastes piederumiem un instrumentiem Kāzu aksesuāri Skatīt vairāk   Koka medaļas Kokapstrāde Lāzergriešana Koka virpojumi Fotogrāfiju gravēšana plastmasā Koka virpošanas pakalpojumi Skatīt vairākKoka svečturi Masāžas rullīši
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31236
Meklēšanas rezultātos parādīts : 787588

Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Visi banneri