Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zaļie ābolīši, viesu nams

Zaļie ābolīši, viesu nams

Ābolu iela 24-1, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 26517260
Juridiskais nosaukums : SIA Zelta ābols
Reģistrācijas numurs : 40203437660
Juridiskā adrese : Ābolu 24-1, Ventspils, LV-3601
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams "Zaļie Ābolīši "atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu viesu namā. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā. Upe Venta atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no viesu nama.

Bērnu spēļu un atpūtas laukums atrodas tikai dažu minūšu pastaigas attālumā no viesu nama.

Viesu nama "Zaļie Ābolīši "no koka iekārtotie numuri ir vienkārši, taču funkcionāli. Koplietošanas vannas istaba atrodas gaitenī.

Brokastis viesu namā tiek pasniegtas katru dienu no pulkst. 9:00 - 10:00. Nepieciešamības gadījumā ir iespējams arī agrāk. (Pēc klienta vēlmēm) .Tuvākais pārtikas veikals atrodas tikai 10 minūšu pastaigas attālumā.

Viesi par papildmaksu var izmantot saunu, kā arī veļas mazgājamo mašīnu.

Piedāvājam izmantot viesību zāli līdz 25 personām  un saunu . Tikai sauna (2 stundas 7 EUR/personai).

Pludmale ir 7 minūšu brauciena attālumā no naktsmītnes "Zaļie Ābolīši ", un Ventspils piedzīvojumu parks atrodas 10 minūšu brauciena attālumā.

Numuri: 2- vietīgi ar atsevišķām un arī ar divguļamo gultu

Vietu skaits: 10

Cenas:

Divvietīgs numuriņš ar kopēju gultu (Double): 36 - 40 EUR

Divvietīgs numuriņš ar 2 atsevišķām gultām (Twin): 44 -48 EUR

Viena vieta numuriņā: 22 -24 EUR

Papildus gultasvieta 15 EUR

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami    Naktsmītnes    2-vietīgi numuri    Papildus gultas vietas Pirtis Telpu noma    Banketu zāles un telpas svinībām    Telpas atpūtai un viesībām Atpūta pie jūras Atpūta un izklaide Ventspilī
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40896
Meklēšanas rezultātos parādīts : 588153

Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Visi banneri