Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dizains un Druka, SIA

Dizains un Druka, SIA

Lāčplēša iela 70, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 27863280
(+371) 67217802
Juridiskais nosaukums : Sia Dizains un Druka
Reģistrācijas numurs : 40103730993
Juridiskā adrese : Sia Dizains un Druka
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPoligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi Skatīt vairākTipogrāfijas, tipogrāfijas pakalpojumi Skatīt vairāk   Žurnāli    Grāmatas, grāmatnīcas    Aploksnes    Mapes    Plakāti    Brošūras    Veidlapas, veidlapu izgatavošana    Uzlīmes    Etiķetes    Iepakojums, iesaiņojums    Kalendāri Skatīt vairāk   Sertifikāti, diplomi    Flajeru un skrejlapu izgatavošana    Ielūgumi, ielūgumu izgatavošana    Katalogi Skatīt vairāk   Bukleti, bukletu izgatavošana Skatīt vairākDrukas pakalpojumi    Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi    Lielformāta druka Skatīt vairāk   Apdruka    Plakātu druka, drukāšana Dizaina pakalpojumi    Dizaina izstrāde Ofseta druka    Vizītkartes, izgatavošana Skatīt vairākPlakātu druka, drukāšana Auto aplīmēšana Ploterēšana, plotera pakalpojumi Roll-Up Stendu izgatavošana Kopēšana un dokumentu pavairošana Fotogrāmatu izgatavošana Kanvas izgatavošana Ēdienkartes un dzērienu karšu izgatavošana Diplomi, diplomu izgatavošana Apsveikuma kartiņu izgatavošana Apsveikuma kartiņu izgatavošana Birku un cenu zīmju izgatavošana Uzlīmju druka, izgatavošana Galda kartes, galda karšu izgatavošana Dāvanu kartes - izgatavošana Ielūgumi, ielūgumu izgatavošana Vizītkartes, izgatavošana Flajeru un skrejlapu izgatavošana Veidlapas, veidlapu izgatavošana Bukleti, bukletu izgatavošana Kalendāri, Kalendāru izgatavošana un druka
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Visi banneri