Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Megadžouls, SIA

Megadžouls, SIA

Klusā iela 21 - 24/25, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 29217986 - Projektu vadītājs
(+371) 22327723 - Marketings, reklāma
(+371) 29103688 - Direktors
(+371) 67376024
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai. Ir šiem darbiem nepieciešamie instrumenti un aprīkojums, ir kravas automašīna ar liftu (celtspēja 1 tonna) un automanipulators (krāna celtspēja 6,5 tonnas). Ja nepieciešams, tiek piesaistīta cita celšanas tehnika un autotransports.

Mūsu uzņēmums piedāvā :

  • profesionāli paveikt visa veida takelāžas darbus;
  • automanipulatora pakalpojumus pārvešanas un montāžas darbos ;
  • krāvēju un kravas taksometra pakalpojumus, pārvākšanās servisu : dzīvokļu iedzīves pārvešanai, biroja tehnikas un aprīkojuma pārvešanai,
  • visdažādāko kravu transportēšanas pakalpojumus.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārvietošanās, pārvākšanās, pārcelšanās serviss Skatīt vairāk   Kravu piegādes no/uz Baltijas valstīm    Vietējie kravu pārvadājumi Krāvēju pakalpojumi Skatīt vairāk   Rūpniecisko iekārtu pārvietošana    Klavieru un flīģeļu pārvadāšana Skatīt vairāk   Ražošanas iekārtu, darbagaldu pārvešana Skatīt vairāk   Mēbeļu pārvietošana    Biroju pārvākšanās serviss    Seifu pārvadāšana    Medicīniskā aprīkojuma pārvietošana    Tipogrāfijas līniju pārvietošana    Iekraušanas un izkraušanas pakalpojumi un tehnika Skatīt vairāk   Mājas iedzīves, personīgo mantu pārvietošana Industriālie krāvēji Takelāžas darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27026
Meklēšanas rezultātos parādīts : 198432

Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Visi banneri