Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunzemi, lauku sēta

Jaunzemi, lauku sēta

Jaunzemi, Praulienas pagasts, Madonas novads, Latvija, LV-4825
(+371) 29459432
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Lauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu. Saimniecība ir iekļauta šā gada Madonas novada tūrisma ceļvedī.

Bez zirgiem, saimniecībā vēl tiek turētas arī govis, truši, vistas un zosis.

Saimniecībā "Jaunzemi", kas atrodas Praulienas pagastā, zirgiem ir liela brīvība, jo ganības ir 10 hektāru platībā. Tajās ir pieejamas gan saulainas pļavas, gan dīķis, kurā veldzēt slāpes, gan krūmu un koku paēna. Arī ziemā zirgi lielākoties dzīvo ārā un paši var izvēlēties, kad iet viņiem paredzētajā nojumē, kurā ir sagatavots siens un barība.

 

Cena: Izjādes vai vizināšanās ar drošku un kamanām:

 

  • 10,00 LVL / stunda,
  • 5,00 LVL / 30 min.,
  • Grupu piedāvājums (no 10.pers.) - 3,00 LVL / no pers. (izjādes, vizināšanās pajūgā, piknika vieta. Laiks nav ierobežots).

Piedāvājums kāziniekiem:

 

  • kāzu viesu vizināšana "Jaunzemos" - 30 LVL;
  • izbraukšana pie klientiem uz kāzu norises vietu - 50 LVL.

Izbraukumi uz pasākumiem:

 

  • 20,00 LVL / stunda (piedāvājumā ietilpst 3 zirgi).

Zirgu skaits: 6

Piedāvājums: izjādes pa apvidu, vizināšanās zirga pajūgā vai kamanās.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZirgkopība, zirgaudzētavas Skatīt vairākIzjādes ar zirgiem Skatīt vairāk   Vizināšanās ar drošku    Vizināšanās ar kamanām    Izbraucieni pajūgā Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Piknika vietas    Ugunskura vietas    Telšu vietas    Batuti Kāzu svinību organizēšana    Kāzu viesu vizināšana Skatīt vairāk   Izbraukšana pie klientiem uz kāzu norises vietu Atpūta pie ūdens
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41426
Meklēšanas rezultātos parādīts : 503772

RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Visi banneri