Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Deicija, SIA

Deicija, SIA

Vērdiņi, Baldone, Ķekavas novads, Latvija, LV-2125
(+371) 26511114
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA "Deicija" ir dibināts 2007. gada 13. aprīlī.

Mūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.

 

Mūsu uzņēmums patstāvīgu darbību ir uzsācis salīdzinoši nesen, bet visiem mūsu speciālistiem ir ļoti lielas gan praktiskās darbības zināšanas, strādājot līdzīgos uzņēmumos jau no 1997. gada, gan arī teorētiskās, savulaik apgūstot dārznieka specialitāti Bulduru Dārzkopības tehnikumā. Tāpēc varam droši teikt, ka mēs ne tikai zinam, kas jādara, bet arī mākam to izdarīt!

 

Izvēloties mūs par sava dārza ierīkotājiem vai uzturētājiem, Jūs būsiet gandarīti par sasniegto rezultātu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTeritorijas labiekārtošana Labiekārtošana, apzaļumošana    Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana    Dīķi, dīķu ierīkošana       Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana    Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi    Koku un krūmu zāģēšana       Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana    Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Akmensdārzu ierīkošana    Dārzu rekonstrukcija    Dižstādu piegāde un stādīšana    Apstādījumi    Teritorijas uzkopšana Ekskavatoru noma Floristu pakalpojumi Labiekārtojumu projektēšana Melnzemes, grants, smilts, šķembu piegāde Hidrosēja
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40672
Meklēšanas rezultātos parādīts : 358358


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Visi banneri