Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi

BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi

Zeļļu iela 5-1, Rīga, Latvija, LV-1002
(+371) 67606020
(+371) 67606582
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
  • SIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi.
  • SIA „BKB Birojs” ir profesionāla grāmatvedības firma, kas reģistrēta 2004.gadā.
  • Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
  • SIA „BKB Birojs” apmierina liela daudzuma dažādu klientu prasības. Mēs palīdzam starptautiskajiem uzņēmumiem atvērt filiāles Latvijā un jauniem uzņēmējiem sākt savu uzņēmējdarbību.
  • SIA „BKB Birojs” darbinieku pieredze aptver dažādas nozares – pakalpojumu sniegšanu, mazumtirdzniecība, vairumtirdzniecība, sabiedriskā ēdināšana, nekustamā īpašuma apkalpošana, celtniecība un citi komercdarbības veidi.
  • Mēs pastāvīgi rūpējamies par mūsu speciālisti profesionālo izaugsmi, regulāri apmeklējam seminārus un kursus, kas veltīti pēdējām izmaiņām likumdošanā.
  • SIA „BKB Birojs” uzņemas pilnu atbildību par konfidencialitāti, uzticību, precizitāti, uzņēmuma grāmatvedības uzskaites pārskatāmību un par savlaicīgu pakalpojumu izpildi. Palīdzam arī rast risinājumus visiem jautājumiem, kas saistīti ar uzņēmuma grāmatvedību.
  • Mūsu pakalpojumiem ir profesionāla grāmatvedības pakalpojumu civiltiesiskā atbildība. Mēs sadarbojamies ar apdrošināšanas kompāniju IF no mūsu firmas reģistrācijas brīža. Pa šo laiku nav bijis neviens apdrošināšanas gadījums.
  • Pārliecībā par kopīgu veiksmīgu sadarbību, vēlam panākumus un veiksmi Jums.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība Algu, atvaļinājumu, slimības pabalstu aprēķināšana Gada pārskati, bilances Lietvedība, lietvedības organizācija Uzņēmuma revīzīja, audits Uzņēmumu reģistrācija, dibināšana SIA reģistrācija VID atskaites un deklarācijas Statūtu grozījumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31084
Meklēšanas rezultātos parādīts : 195119

Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Visi banneri