Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Silta-maja.lv

Silta-maja.lv

Balasta dambis 1, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 26331441
(+371) 67615165
(+371) 67615165
Juridiskais nosaukums : MARE VERPETE, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003963966
Juridiskā adrese : Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

„silta-maja.lv” ir apkures sistēmu montāžas uzņēmums ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.

Piedāvājam saviem klientiem pazīstamus siltumsūkņu, kondicionētāju zīmolus, kā arī solaro sistēmu zīmolus MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, TOSHIBA, DAIKIN, FUJI, FUJITSU, GREE, MIDEA, sniedzot pilna cikla servisu uzstādītajai tehnikai VISĀ Latvijā un nodrošinot iekārtām 2–7 gadu garantiju, tāpat arī pēcgarantijas servisu.

Pārstāvam gaiss-gaiss un gaiss-ūdens siltumsūkņu sektorus, kā arī kondicionētājus un industriālās sildīšanas un dzesēšanas iekārtas, ko piedāvā ražotāji.

Piedāvājumā augstākās kvalitātes japāņu ražotāju iekārtas apkurei, kondicionēšanai, kā arī sadzīves ūdens uzsildīšanai.

Labprāt veiksim arī pie mums neiegādātu siltumsūkņu vai kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē. Darbojamies visā Latvijā!

Lai nebojātu cilvēkiem priekšstatu par gaisa siltumsūkni kā apkures risinājumu, mēs piedāvājam TIKAI Skandināvijas un Baltijas valstu klimatam piemērotus augstākminēto ražotāju modeļus, kas rūpnieciski ir tam paredzēti gan ar savu programmnodrošinājumu, gan ar ievērojami labāku attiecību: patērētā elektroenerģija pret saražoto siltumu (COP), kā arī iekārtas augstu siltuma ražību pie ļoti zemām āra gaisa temperatūrām.

Pārstāvēto iekārtu un ražotāju galvenās iezīmes:

  • augstākie lietderības koeficienti (COP)
  • augstākā energoefektivitātes klase A+++
  • augstākie aukstumražības koeficienti (EER)
  • jonizē un attīra gaisu
  • ekoloģiski tīra apkures iekārta
  • nodrošina vienmērīgu gaisa izkliedi
  • 2–7 gadu garantija mūsu pārdotajām un uzmontētajām iekārtām
  • PIEMĒROTA ZIEMEĻVALSTU UN BALTIJAS VALSTU KLIMATISKAJIEM APSTĀKĻIEM.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumsūkņi    DAIKAN (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   MIDEA (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Fujitsu (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   ALPIC AIR (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Hisense (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   DAIKAN (Gaiss-ūdens siltumsūkņi) Skatīt vairāk   NIBE (Gaiss-ūdens siltumsūkņi) Skatīt vairāk   NIBE (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Mitsubishi Electric (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Gaisa siltumsūkņu montāža un apkalpošana Gaisa kondicionēšanas sistēmas un iekārtas Skatīt vairāk   Gaisa kondicionieri    Gaisa kondicionieru montāža, apkalpošana un serviss Skatīt vairākSolārās sistēmas, saules enerģija Skatīt vairāk   Saules paneļi ELECTROLUX (Mobīlie kondicionieri) Skatīt vairākThermia Diplomat Optimum G3 (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Saules kolektori Skatīt vairākPlakanie saules kolektori Skatīt vairākVakuuma saules kolektori Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36124
Meklēšanas rezultātos parādīts : 194636

Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Visi banneri