Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
JM Grupa, kokapstrāde

JM Grupa, kokapstrāde

Kolberģis 1, Kolberģis, Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes novads, Latvija, LV-4350
(+371) 26388862
(+371) 26449080
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Esam daudznozaru uzņēmums, kas savu darbību kokmateriālu tirgū uzsāka 2001.gadā. Kā pamatnozare uzņēmumam ir dažādu celtniecības kokmateriālu ražošana. Ražojam grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales, dažādas seglīstes, brusas ar noapaļotām un kantainām malām. Sortimentā nu jau gandrīz simts dažādu izmēru kokmateriālu. Uzņēmuma galdniecībā izgatavojam gan masīvkoka, gan lamināta mēbeles. Pēc pasūtījuma izgatavojam mēbeles guļamistabām, virtuves iekārtas, biroja mēbeles. Izgatavojam arī terases, nojumes, tiltiņus, dekoratīvo sētu elementus, arī pēc pasūtītāju individuālajām velmēm.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokmateriāli, tirdzniecība Kokapstrāde Galdniecība, galdnieku darbi Skatīt vairākMēbeles    Lamināta mēbeles Skatīt vairāk   Masīvkoka mēbeles Skatīt vairāk   Gultas    Guļamistabas mēbeles    Virtuves mēbeles Skatīt vairāk   Biroja mēbeles Dārza interjera elementi Skatīt vairāk   Koka terases Skatīt vairāk   Koka tiltiņi Skatīt vairākKokmateriāli Skatīt vairāk   Koka terases dēļi Skatīt vairāk   Koka līstes    Koka grīdas līstes    Koka līstes, priedes    Profilētas līstes    Brusas    Koka apdares dēļi Skatīt vairāk   Apdares dēļi pirtīm    Lāvu dēļi pirtīm    Apdares dēļi iekšējai apdarei    Koka grīdas dēļi Skatīt vairāk   Durvju apmales    Koka margas kāpnēm
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 46664
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1543172


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Visi banneri