Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
JM Grupa, kokapstrāde

JM Grupa, kokapstrāde

Kolberģis 1, Kolberģis, Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes novads, Latvija, LV-4350
(+371) 26388862
(+371) 26449080
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Esam daudznozaru uzņēmums, kas savu darbību kokmateriālu tirgū uzsāka 2001.gadā. Kā pamatnozare uzņēmumam ir dažādu celtniecības kokmateriālu ražošana. Ražojam grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales, dažādas seglīstes, brusas ar noapaļotām un kantainām malām. Sortimentā nu jau gandrīz simts dažādu izmēru kokmateriālu. Uzņēmuma galdniecībā izgatavojam gan masīvkoka, gan lamināta mēbeles. Pēc pasūtījuma izgatavojam mēbeles guļamistabām, virtuves iekārtas, biroja mēbeles. Izgatavojam arī terases, nojumes, tiltiņus, dekoratīvo sētu elementus, arī pēc pasūtītāju individuālajām velmēm.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokmateriāli, tirdzniecība Kokapstrāde Galdniecība, galdnieku darbi Skatīt vairākMēbeles    Lamināta mēbeles Skatīt vairāk   Masīvkoka mēbeles Skatīt vairāk   Gultas    Guļamistabas mēbeles    Virtuves mēbeles Skatīt vairāk   Biroja mēbeles Dārza interjera elementi Skatīt vairāk   Koka terases Skatīt vairāk   Koka tiltiņi Skatīt vairākKokmateriāli Skatīt vairāk   Koka terases dēļi Skatīt vairāk   Koka līstes    Koka grīdas līstes    Koka līstes, priedes    Profilētas līstes    Brusas    Koka apdares dēļi Skatīt vairāk   Apdares dēļi pirtīm    Lāvu dēļi pirtīm    Apdares dēļi iekšējai apdarei    Koka grīdas dēļi Skatīt vairāk   Durvju apmales    Koka margas kāpnēm
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 46309
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1534153

Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Visi banneri