Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zanzibāra, kempings

Zanzibāra, kempings

Birzmaļi, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 22001295
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā. Mūsu viesiem piedāvājam:

  • labiekārtotu kempingu ar telšu un kemperu vietām. Jaunums kopš 2013.gada - 3 romantiskas ūdensmājiņas.
  • vietu jūsu ballītēm - gan lieliem, gan maziem. Īpaši iecienītas ir bērnu ballītes, jo pie mums ir viss, lai nevienam nebūtu garlaicīgi - neparasts rotaļu laukums, ūdensprieki, pundurtruši, sporta aktivitātes (basketbola grozs, volejbols, minifutbols, skvošs), dārza spēles - krokets un pupu maisi
  • skvoša spēli 2 kortos, kā arī sertificēta skvoša trenera pakalpojumus
  • kanoe laivu nomu braucieniem pa Daugavas-Misas kanālu
  • bērnu nometnes
  • skolēnu ekskursijas
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKempingi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40432
Meklēšanas rezultātos parādīts : 899204


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Visi banneri