Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana

Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana

Pētes, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2152
(+371) 26525019
(+371) 28375709 - Tehnikas noma
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mūsu pieredzējušie speciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru aiztransportēšanu un utilizāciju. Ir liela pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi) attīrīšanā no kokiem un krūmiem. Veicam darbu saskaņošanu atbildīgajās institūcijās. Konsultējam par nepieciešamo dokumentu sagatavošanu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDīķu rakšana Bīstamo koku zāģēšana Skatīt vairākLabiekārtošana, apzaļumošana    Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana Skatīt vairāk   Dīķi, dīķu ierīkošana Skatīt vairāk   Koku un krūmu zāģēšana    Apstādījumi    Zāliena pļaušana, trimerēšana    Celmu frēzes    Sniega un ledus tīrīšana Skatīt vairāk   Celmu frēzēšana, izrakšana    Zaru, koksnes šķeldošana Skatīt vairāk   Lielu koku stādīšana Skatīt vairāk   Koksnes, būvgružu izvešana Skatīt vairāk   Melnzemes, grants, smilts, šķembu piegāde Skatīt vairākCeltniecības tehnikas noma Skatīt vairāk   Buldozeru noma Skatīt vairāk   Ekskavatoru noma Skatīt vairāk   Karjeru pašizgāzēju (damperi) noma    Traktortehnikas noma Skatīt vairāk   Kravas mašīnas - pašizgāzēji Skatīt vairākDārzkopības tehnika un inventārs    Mulčeri Skatīt vairāk   Celmu frēzes Skatīt vairāk   Zāles pļāvēji Skatīt vairāk   Raideri    Zemes frēzes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36129
Meklēšanas rezultātos parādīts : 633550

MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Visi banneri