Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi

R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi

Klinšu iela 33, Katlakalns, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 26541169 - RAIVIS KASPARS (būvniecība)
(+371) 29947699 - AINIS KASPARS (projektēšana)
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
R.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Būvfirma SIA „R.A. Kaspari” dibināta 2006. gadā un darbojas galvenokārt vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē, kuri darbojas komandā jau no 1997. gada un 2006. gadā ir apvienojušies vienas firmas ietvaros. Uzņēmums veiksmīgi startē valsts un pašvaldību konkursos, kā arī privātos būvdarbu pasūtījumos. Lielākā pieredze ir individuālo privātmāju būvniecībā, tās realizējot no projektēšanas stadijas līdz ēkas nodošanai ekspluatācijā.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArhitektūra, projektēšana    Projekta konsultācijas Skatīt vairāk   Finansu aprēķini    Projekta konsultācijas    Būvniecības tāmju sastādīšana    Būvniecības projektu izstrāde Būvniecība Skatīt vairāk   Mājas un ēkas Skatīt vairāk   Dārza mājas un mājiņas Skatīt vairāk   Ģimenes mājas, celtniecība Skatīt vairākCeltniecības un remonta darbi    Pamati Skatīt vairāk   Galdniecība, galdnieku darbi    Apmešanas darbi    Apdares darbi Skatīt vairāk   Iekšējā apdare    Ārējā apdare    Santehnikas darbi    Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi    Logu un durvju montāža    Inženierkomunikāciju būvniecība un remonts Skatīt vairāk   Grīdas segumu ieklāšana    Elektromontāža un elektroinstalācija    Mūrēšana    Ēku siltināšana    Ēku renovācija    Restaurācijas darbi    Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža    Ūdensapgāde un kanalizācija    Fasāžu remonts un restaurācija Labiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairākBruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 44117
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1479072


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Visi banneri