Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lapsas, atpūtas bāze

Lapsas, atpūtas bāze

Vīksnas, Raņķu pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3326
(+371) 29135682
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams Lapsas atrodas 6km no Skrundas, Kuldīgas virziena. Atklāts 2009. gada pavasari, sākotnēji piedāvājot tradicionālo viesu namu pakalpojumu klāstu: naktsmājas, pirti, baļļu, banketu zāli, telts vietas u.c., ko piedāvā jebkurš viesu nams, gan tuva, gan tāla apkārtnē. Tomēr, izvērtējot viesu vēlmes, rudenī piedāvājums krietni paplašināts par labu aktīvas atpūtas cienītajiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Virtuve Pirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Batuti Skatīt vairāk   Rodeļi    Izbraucieni ar kuģīti    Makšķerēšana Skatīt vairāk   Ūdenstūrisma maršruti Skatīt vairāk   Ūdenstūrisms Skatīt vairāk   Trošu ceļi Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma    Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Makšķernieku laivas (Laivas) Skatīt vairāk   Kanoe laivu noma, īre Skatīt vairāk   Velokartu noma Skatīt vairāk   Velosipēdu noma    Katamarānu noma, īre Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 70623
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1544836


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Visi banneri