Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
INETA LESĪTE, stiliste

INETA LESĪTE, stiliste

Elizabetes iela 65, Rīga, Latvija
(+371) 29533413
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

INETA LESĪTE, personālais stilists.


„Skaistums ir dabas harmonija”


Piedāvā individuālās stila konsultācijas sievietēm un vīriešiem. Konsultē par ieteicamām krāsām apģērbā un matu sakārtojumā. Palīdz garderobes iegādē un komplektēšanā. Individuāli klientēm sniedz ieskatu un konsultē make-up mākslā - krāsu izvēlē un uzklāšanas tehnikā.
Veido dažāda veida make-up/ dienas, vakara, kāzu, foto, tematiskos u.c/. No 2010.gada strādā par dekoratīvās kosmētikas pasniedzēu imidža skolā-studijā "Unastyle".
Vada izbraukuma lekcijas un seminārus.
Regulāri piedalās Latvijas un Eiropas mācību konferencēs, semināros.
Ir interesanta un daudzveidīga sadarbība ar dažādiem žurnāliem un TV raidījumiem, Latvijas uzņēmumiem un skolām, sieviešu un jauniešu atbalsta centriem.

Šajā jomā darbojas 20 gadus.
2006.gadā apguvusi meistarību skropstu pieaudzēšanā un skropstu ilgviļņu veidošanā.
2007 gadā saņēmusi Latvijas Amatniecības Kameras vizāžista amata meistara diplomu.
No 2007.g. ir Baltijas Imidža Speciālistu Asociācijas /BISA/ pārstāve.
2008.g. kā .pasniedzēja piedalījusies ES profesionālās izglītības apmaiņas projektā Somijā Leonardo da Vinči programmas ietvaros. Vairākus gadus bijusi " Stage make-up" konkursa un Baltijas "Asociatīvā tēla" konkursa reglamenta un Starptautiskās žūrijas sastāvā. 2008.g. saņemts atzinības raksts par sekmīgu audzēkņu sagatavošanu kvalifikācijas eksāmenam.  No 2010.g.-2016.g.kā Baltijas Imidža Speciālistu Asociācijas /BISA/ pārstāve, palīdzējusi organizēt tēla veidošanas konkursu ”Ekstravagantā līgava”. 2010.g. saņemta pateicība par sekmīgu audzēkņu sagatavošanu dalībai konkursā "Jaunais profesionālis ". 2010.g. pedagoga profesionālās pilnveides programma ietvaros iegūts pedagoga sertifikāts /LU , Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte/. 2013.g. sadarbībā ar izdevniecību "Jumava "izdota grāmata "Stila noslēpumi". 

2014.gadā Iegūta 2.pedagogu profesionālās darbības kvalitātes pakāpe. ”Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas organizācijas apstākļos”. 2014.gadā Latvijas Nacionālā filmu festivālā "Lielais Kristaps - 2014" tika iekļauta nominācijā Labākais grima mākslinieks /"Svina migla vai man grūti atzīties mīlestībā"/"Laeaden Mist",režisors Vladislavs Ščepins/.

                                                             Pakalpojumu saraksts

Attālinātā/online stilista konsultācija

Attālinātā/online meikapa konsultācija

Attālinātās/online  lekcijas un semināri

Konsultācija - personīgākrāsu kolorīta noteikšana. Krāsu izvēle apģērbā un aksesuāros. Matu krāsas izvēle.

Krāsu palete atbilstoši krāsu sezonai

Konsultācija –mācamies krāsoties. Dekoratīvās kosmētikas izvēle pēc sezonas krāsām un uzklāšanas tehnika.

Konsultācija - sejas formas noteikšana, piemērotu briļļu formu, aksesuāru un frizūru izvēle.

Konsultācija - figūras tipa noteikšana, apģērba līniju izvēle.

Konsultācija - personīgā stila noteikšana, garderobes komplektēšana.

Konsultācija - apģērbu, aksesuāru, apavu vai briļļu iegādei veikalos.

Konsultācija - garderobes analīze un koordinēšana klientu mājās.

Meikapa uzklāšana:

dienas meikaps

vakara meikaps

liftinga meikaps

foto meikaps /iespējams izbraukums pie klienta/

līgavas meikaps /iespējams izbraukums pie klienta/

Frizūras veidošana ikdienai un svētkiem

Līgavas frizūras /iespējams izbraukums pie klienta/

Uzacu korekcija

Skropstu un uzacu krāsošana

Dekoratībā kosmētika

Semināri, lekcijas, meistarklases /iespējams izbraukums pie klienta/

Dāvanu kartes

Elektroniskās dāvanu kartes

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLīgavas meikaps. Frizūru veidošana Svētku frizūras Attālinātā/online meikapa konsultācija Online konsultācijas Online meistarklases Online stilista pakalpojumi Skaistumkopšana Skatīt vairāk   Meikaps Make-up Foto meikaps Kāzu meikaps Dienas meikaps Vakarā meikaps Svētku meikaps    Dekoratīvā kosmētika Skatīt vairāk   Kosmetoloģija    Uzacu korekcija, krāsošana    Grims (Make-up) Skatīt vairāk   Stilista pakalpojumi Personālais stilists Stilista konsultācijas Iepirkšanās veikalā (Stilisti, vizāžisti) Skatīt vairākDāvanu kartes Apmācību programmas    Kursi Skatīt vairāk   Semināri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 77807
Meklēšanas rezultātos parādīts : 543889

Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Visi banneri