Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zarumi, šūšanas darbnīca

Zarumi, šūšanas darbnīca

Zarumi, Rembates pagasts, Ogres novads, Latvija
(+371) 29182710
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
z/s Zarumi šūšanas darbnīcā šujam un izšujam: * priekšautus - pārdevējām ar firmas logo, brezenta un gumijotus darbiem dārzā, tunikas priekšautus, mičošanas priekšautus un aubītes, piknika priekšautus no krāsainiem darba audumiem ar izšuvumiem("Saimniece", "Saimnieks" un dažādiem zīmējumiem), * EKO auduma iepirkuma maisiņus no lina un izturīga kokvilnas auduma ar izšūtiem zīmējumiem(burtiem, ziediem, dzīvniekiem utt.), * dāvanu maisiņus- izšūtus, organzas, lina ( ar iniciāļiem, vārdu, zodiaku u.c.) * izšujam T-kreklus un cepurītes, * pēc individūāla pasūtijuma izgatavojam apģērbus darbam, svētkiem, ikdienai -vīriešiem, sievietēm un bērniem, * šujam skatuves kostīmus kolektīviem, * pēc pasūtijuma - bērnudārziem skapīšu maisiņus ar grupiņas nosaukumu vai zīmējumu, kofekšu-dāvanu maisiņus Ziemassvētkiem, bērnu priekšautiņus ar izšuvumu utt. "Zarumi", Ķeguma novads, Rembates pagasts, Ogres rajons, LV-5016 z/s Zarumi šūšanas darbnīcas darba laiks: Darba dienās 9.00-17.00 Sestdien-svētdien piedalāmies dažādos pasākumos (tirdziņos, gadatirgos, pilsētas svētkos,izstādēs, u.c. pēc uzaicinājuma) Rembates pagasta zemnieku saimniecības šūšanas darbnīcas «Zarumi» vadītāja Sandra Petroviča smaidot teic, ka Rembatē viss notiek kā senatnē. Puiši strādā uz lauka – 50 hektāros zemes audzē kartupeļus un dārzeņus, bet meitenes darbojas šūšanas darbnīcā, kur ne tikai šuj, bet arī izšuj apģērbus darbam, svētkiem, ikdienai un dāvanām, piedāvājot klientiem glītus priekšautus, uzsvārčus, EKO maisiņus un daudz ko citu. Var izšūt jebkuru uzrakstu! «Tas man ir gan vaļasprieks, gan profesija – esmu mēteļu un virsdrēbju šuvēja. Man vienmēr ir gribējies darīt kaut ko skaistu, un tagad esmu radusi darbu sirdij. To, kā un ko šūsim, domājam kopā ar kolēģi. Ja kādu ideju pašas nemākam uzzīmēt, sadarbojamies ar mākslinieci no Lielvārdes – Lindu Aldersoni - Kukari. Lieldienās mūsu darbnīcai būs divu gadu jubileja. Sāku ar vienu šujmašīnu un šķērēm, tagad iegādātas vairākas profesionālas šujmašīnas, un darba mums netrūkst. Daudzi pasūta dāvanas, jo varam izšūt jebkuru uzrakstu. Mūsu preci pasūta arī veikalu pārdevējas ar konkrētās firmas logo,» stāsta Sandra.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŠūšana, šūšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Izšūšana, izšūšanas pakalpojumi    Apģērbu izgatavošana, šūšana    Apģērbu izšūšana Skatīt vairāk      T-krekli       Firmas logo izšūšana Skatīt vairāk      Karogi Skatīt vairāk      Sporta cepures Skatīt vairāk      Izšūti priekšauti    Apģērbu labošana, remonts Skatīt vairāk   Darba apģērbi       Lina,izšūti, brezenta,gumijoti (Priekšauti) Skatīt vairāk   EKO maisiņi (Auduma maisiņi) Skatīt vairāk   Dāvanu maisiņi Skatīt vairāk   Mičošanas piederumi    Dāvanas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59904
Meklēšanas rezultātos parādīts : 399324

Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Visi banneri