Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Evergreen, akmens apstrāde

Evergreen, akmens apstrāde

Rembates pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5016
(+371) 26177827 - Pārdošanas daļa
www.evergreen.lv - www.akmensflizes.lv
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Akmens cilvēka uzmanību saistījis jau kopš seniem laikiem. Tas viņam kalpojis gan kā ierocis, gan kā darbarīks, gan arī kā uzticams celtniecības materiāls. Labs piemērs ir Gīzas piramīdas, kas saliktas no akmens bluķiem pastāv jau daudzus tūkstošus gadu un nekas neliecina, ka laika zobs spēs tās sagrauzt arī nākotnē.

Akmens mūsdienās nav zaudējis savu aktualitāti arī uz daudzo mākslīgo materiālu fona. To joprojām izvēlas cilvēki, kuriem ir svarīgi lai apkārt būtu īstas lietas, kas uzticami tiem kalpo. Jo izvēloties mazāk pārbaudītos materiālus, nav zināms, piemēram, cik ilgi betons spēs izlikties par akmeni vai plastmasa - par koku.

Mūsu uzņēmums piedāvā plašā sortimentā īsta akmens materiālus, kā arī piedāvājam jau gatavus risinājumus Jūsu projektu realizācijai - piedāvājumā plašā sortimentā kāpņu akmens plākšņu risinājumi, plašs bruģakmeņu un apdares plākšņu piedāvājums. Piedāvājam arī daudz citus akmens labiekārtojuma elementus, žogu stabus, akmens palisādes, apmales, segumu plāksnes, puķu traukus, akmens solus, nosegplāksnes un daudz ko citu. 

Jebkurš dabīgā akmens materiāls, lieliski papildinās jebkuru Jūsu vidi un uzlabos Jūsu dzīves kvalitāti.

Īsts akmens ir ekoloģiski tīrs, to ražošanas, un vēlāk lietošanas procesā nerodas nekāds apkārtējās vides piesārņojums - akmens ir drošs un draudzīgs dabai, cilvēkam. Dabīga akmens izstrādājumi radīs patīkamu dzīves vidi ap jums. Mūsu speciālisti palīdzēs jums ar konsultācijām, dizaina projektēšanu, izvēlēto materiālu transportēšanu un iestrādi.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairākAinavu arhitektūra, dizains Skatīt vairākAkmens apstrāde Skatīt vairāk   Bruģakmeņi, ražošana Skatīt vairāk   Skaldīti akmeņi Skatīt vairāk   Oļi, dekoratīvas akmens šķembas, dekoratīvi laukakmeņi (Laukakmeņi) Skatīt vairāk   Granīta flīzes, plāksnes, apdares akmens (Akmens plāksnes) Skatīt vairāk   Akmens betona apmales, kāpnes, pakāpieni (Betona apmales) Skatīt vairāk   Pirts akmeņi Skatīt vairākBruģis, bruģakmens Skatīt vairāk   Granīta kāpnes, pakāpieni (Granīta bruģis) Skatīt vairāk   Gabioni Skatīt vairāk   Akmens bruģis Granīta apmales, izgatavošana Granīta puķu podi, kastes, vāzes (Granīta puķu podi – kastes) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 54576
Meklēšanas rezultātos parādīts : 471853


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Visi banneri