Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons

Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons

Vēju iela 1, Sigulda, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 26185257
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Viss par dzintaru, dzintarskābi - pasaulē labāko antioksidantu, par dzintara kosmētiskajām un dziednieciskajām īpašībām (trijās valodās: latviešu, vācu, krievu ). amatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu. Uzņēmīgākie var izmēģināt spēkus dzintara apstrādē. Latvijas meistaru darbos jau sen ir izzudusi robeža starp amatnieku un mākslas darbiem. Meistars profesionāli strādā kopš 1977. gada un ir pēdējais savas dinastijas pārstāvis šajā jomā. Dzintara trūkuma dēļ Latvijā izzūdošā profesijā strādā vairs tikai daži meistari. PIEDĀVĀJUMI Apmeklējums - bez maksas. Ieteicamais apmeklējuma ilgums no 45 minūtēm. INFO - latviešu, vācu, krievu valodā. Iespēja reālā darbnīcā redzēt dzintara apstrādes procesu un izmēģināt spēkus pašiem. Iegādāties autora darbus bez starpniekiem. Apskatīt unikālas dzintara rotas lietas, kas patīkami atšķiras no masu preces. Iedzintarojumi Darbnīcas apskate noteikti jāsaskaņo iepriekš pa mob. ( 371) 26185257 vai email: harisjacob@inbox.lv
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatniecība, amatnieki Skatīt vairākDzintara izstrādājumi, rotas Skatīt vairāk   Dzintara auskari Skatīt vairāk   Dzintara dzapes Skatīt vairāk   Dzintara gredzeni Skatīt vairāk   Dzintara kaklarotas Skatīt vairāk   Dzintara krelles Skatīt vairāk   Dzintara rokassprādzes Skatīt vairākJuvelierizstrādājumi Tērpu aksesuāri un rotas Rotaslietas Skatīt vairākMāksla Radošās darbnīcas Skatīt vairākGrāmatas, grāmatnīcas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 123611
Meklēšanas rezultātos parādīts : 393237


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Visi banneri