Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Arkadia, SPA viesnīca

Arkadia, SPA viesnīca

Jaunskumpji, Apšuciems, Engures pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3113
(+371) 63143130
(+371) 29132765
(+371) 66002844
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKartespa
Apraksts

Apšuciemā – netālu no jūras, blakus līkumotajai Lāčupītei, ainaviskā vietā – atrodas Hotel SPA Arkadia ar 80 labiekārtotiem viesnīcas numuriņiem, restorānu, bistro, SPA centru, trenažieru zāli, bērnu istabu, biljardu un brīvdienu māju!

Viss Jūsu atpūtai!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākBiljards Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākNaktsmītnes Viesnīcas Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   3-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Ģimenes numuri Skatīt vairāk   Luksa numuri Skatīt vairākBērnu rotaļu istaba Skatīt vairākBrīvdienu māja (Brīvdienu mājas) Skatīt vairākSPA KOMPLEKSS (SPA) Skatīt vairāk   Baseini    Džakuzi Restorāni Skatīt vairāk   Bistro Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 115741
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1461529


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Visi banneri