Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Stieress, kempings

Stieress, kempings

Stieres, Upesgrīva, Mērsraga pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3284
(+371) 26513692
(+371) 25416868
(+371) 67450770
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kempings atrodas 90 km no Rīgas, Upesgrīvā (Slokas - Talsu ceļa P131 malā) 50 km no Tukuma pilsētas. Piedāvājam mierīgu,relaksējošu atpūtu no ikdienas steigas un stresa divvietīgās un četrvietīgās kempinga mājiņās. Klientiem pieejama mājas virtuve ar garšīgām maltītēm, kā arī atsevišķa kempinga viesu virtuvīte ēdiena pagatavošanai.

Vasarā darba dienās piedāvājam bērnu un jauniešu vasaras nometņu organizēšanas vietu.

Kempingā Stieress iespējams pasūtīt banketus līdz 50 personām.

Kempingā vienlaicīgi var uzņemt un izmitināt: 

  • Kempinga mājiņās līdz 40 viesiem
  • Telšu vietas līdz 50 personām
  • 2 treileru vietas.
  • Semināra telpa 40 personām.

Kempings atvērts no 1. jūnija līdz 31. augustam. No 1. maija līdz 31.maijam un 1.septembra līdz 30.septembrim tikai pēc rezervācijas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairāk      2-vietīgas mājiņas30 - 35 € Skatīt vairāk      4-vietīgas mājiņas55 - 60 € Skatīt vairāk      Kempinga servisa ēka Skatīt vairāk   Telšu vietas8 €    Treileru pieslēgums15 € Kafejnīcas Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Atpūta pie jūras Skatīt vairāk   Piknika vietas       Grilli5 €    Vasaras nometnes Skatīt vairāk   Ugunskura vietas5 € Aktīvā atpūta    Vieta sporta pasākumiem    Volejbola laukumi3.5 €    Galda teniss3 €    Novus3 € Banketu zāles un telpas svinībām10 € Velosipēdu noma3.5 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 79102
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1740450

Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Visi banneri