Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dienliliju Dārzs, parks

Dienliliju Dārzs, parks

Mierkalni, Laucienes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3285
(+371) 29422006 - dārzs, stādi
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

DIENLILIJU DĀRZĀ ir apskatāmas un nopērkamas gan pasaulē slavenu dienliliju selekcionāru kā T.Petit, P. Stamilie, J. Kinnebrew šķirnes, gan dārza saimnieka V. Baņģiera selekcionētās dienliliju šķirnes.

Kopumā mūsu dārzā Jūs varat apskatīties un iegādāties vairāk kā 970 dažādas dienliliju šķirnes! Dārzs apmeklētājiem ir brīvi pieejams, dienliliju ziedēšanas laikā, jūlijā un augustā, katru dienu no 9-19.

Jau kopš 2002. gada mūsu dārzs kā iemīļota ekskursiju vieta ir ne tikai puķu mīļiem vai individuāliem ceļotājiem, bet arī tūristu grupām. Sezonas laikā mūsu dārzu apmeklē aptuveni 1500-2000 cilvēku. Lielākais apmeklētāju skaits vienā dienā bija 2007. gada Puķu draugu saietā, kur vienas dienas laikā dārzu apmeklēja ~ 700 cilvēku no visas Latvijas.

Grupām lūgums iepriekš pieteikties pa tālruni 29422006 vai 29293456 vai pa e-pastu daylily.lv@gmail.com.

Dārzā katrs var atrast stādus savai gaumei un rocībai.

 Izmaksas -  stādi maksā no 1 EUR līdz pat 100 EUR. Par izdevīgām cenām ir iespējams iegādāties stādu komplektus! Savukārt dārzā piedāvājam pa īpašām cenām iegādāties dienliliju krūmus, kas ir izdevīgi tiem puķu mīļiem, kuri vēlas baudīt puķu pilnziedu jau nākamajā gadā vai kuriem ir nepieciešams liels skaits stādu. 

Ieejas maksa - Jūlijā un augustā dārza apskate maksā ir 1 EUR (bērniem ieeja brīva)

Iegādāšanās internetā - Jūsu ērtībām piedāvājam iegādāties stādus arī internetā, kur ir iespējams izvēlēties daļu no dārzā pieejamā puķu klāsta.Internetā piedāvātas tiek tikai mūsu dārzā ziedošās dienziedes, turklāt visi puķu attēli ir fotogrāfēti to ziedēšanas brīdī dārzā! Līdz ar to mēs garantējam, ka stādi piemēroti Latvijas augšanas apstākļiem! Internetā iegādātos stādus piegādājam pa pastu no maija līdz oktobrim. .

Kā mūs atrast - Mūsu dārzs atrodas Laucienē, 10 km no Talsiem, autoceļa Talsi—Jūrmala malā (tuvāk skatīt sadaļu KONTAKTI).

Kur vēl aug mūsu audzētās dienlilijas - lielākie mūsu klienti, protams, ir no Latvijas, kur mūsu puķes aug gan privātajos dārzos, gan arī pilsētu dārzos un parkos, piemēram Ventspilī, Ogrē, Likteņdārzā u.c., vēl mūsu puķes var sastapt gandrīz visā Eiropā - Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Vācijā, Šveicē, Austrijā, Francijā, Spānijā, Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, u.c. valstīs.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDienliliju dārzs (Botāniskie dārzi)1 € Skatīt vairāk   Dienlilijas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 63286
Meklēšanas rezultātos parādīts : 297158

Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
LEGALIA, juridiskais birojs
LEGALIA, juridiskais birojsJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Visi banneri