Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Žagarkalns, kempings

Žagarkalns, kempings

Mūrlejas iela 12, Cēsis, Cēsu novads, Latvija
(+371) 26266266
Pirmdiena08:00 - 20:00
Otrdiena08:00 - 20:00
Trešdiena08:00 - 20:00
Ceturdiena08:00 - 20:00
Piektdiena08:00 - 20:00
Sestdiena08:00 - 20:00
Svētdiena08:00 - 20:00
Apraksts

KEMPINGA UN LAIVU BĀZES „ŽAGARKALNS” ATPŪTAS PIEDĀVĀJUMS

Apmeklētāju rīcībā ir dažāda veida ūdens transports lieliskai atpūtai uz ūdens. Kempinga teritorijā Gaujas krastā piedāvājam pastaigas pa Cīrulīšu dabas takām, orientēšanos, smilšu volejbola, futbola laukumus, telšu un treileru vietas.

LAIVAS

Žagarkalna laivu noma piedāvā plašu klāstu ar peldlīdzekļiem jūsu atpūtai.

Piedāvājam iznomāt kanoe laivas, kajakus, gumijas laivas, upes katamarānus, kā arī SUP dēļus. Vairāk

PLOSTI

Mierīgam un drošam braucienam pa Gauju lielākā kompānijā mēs piedāvājam plostus ar cietu finiera klāju uz plastmasas pontoniem. Vairāk

SUP

Saīsinājums “SUP” nozīmē “stand up paddle boarding”. Tas ir kā liels sērfa dēlis, kuru stāvot kājās dzen uz priekšu ar aira palīdzību. Tas ir viegli. Uz SUPa var vizināties pa upi, jūru vai ezeru, sauļoties, ķert viļņus, nodarboties ar jogu, makšķerēt. Pieejami gan cietā, gan piepūšamā klāja SUP dēļi. Vairāk

KEMPINGS

Pēc aktivitātēm piedāvājam grupai nakšņot kempingā, kurš ir labiekārtots un piedāvā arī piknika vietas, smilšu volejbola un futbola laukumus. Jūsu grupai tiek atvēlēta noteikt vieta kempingā, kura atrodas nostāk no pārējiem kempinga viesiem. Vairāk

KOMBINĒTIE ATPŪTAS PIEDĀVĀJUMI

Esam sagatavojuši vairākus piedāvājumus, kombinējot dažādas aktivitātes vienas un divu dienu atpūtai. Vairāk

SKOLĒNU GRUPAS

Īpaši piedāvājumi skolēnu grupām: laivu un plostu braucieni pa Latvijas skaistāko upi - Gauju. Velo braucieni un pārgājieni GNP teritorijā un apkaimē. Sporta spēles, orientēšanās, kā arī saliedēšanas pasākumi, apmācības uz SUP dēļiem, un cita veida pasākumi. Vairāk

Sīkāka informācija www.zagarkalns.lv vai zvanot pa info tālruni: (+371)26266266

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas    Piknika vietas    Laivu noma, īre       Gumijas laivas       Kanoe laivu noma, īre Naktsmītnes    Telšu vietas    Treileru pieslēgums    Kempingi Sporta un tūrisma inventāra noma    Katamarānu noma, īre    Velosipēdu noma    Plostu noma Peldvietas Velomaršruti Vasaras nometnes Ūdenstūrisms    Laivu piestātnes    Ūdenstūrisma maršruti Atpūta pie Gaujas Piedzīvojumu maršrutu organizēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAktīvā atpūta Brīvdienu mājas Laivas Plostu noma Velosipēdi Dzīvojamie vagoni Tūristu grupu uzņemšana Ekskursijas skolēniem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 94341
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1933472

Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Visi banneri