Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lottand prezentreklāma

Lottand prezentreklāma

Rīgas iela 6 - 2, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 26141414
(+371) 25414909
Juridiskais nosaukums : DIZAINA GRUPA TT STILS, SIA
Reģistrācijas numurs : 44103029369
Juridiskā adrese : Gaujas iela 20, Cēsis, Cēsu novads, LV-4101
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Reklāmas suvenīri, prezentreklāmas: • T-kreklu druka, uzdruka, apdruka, T-krekli, polo krekli, sieviešu topi, jakas, vējjakas, cepures, šalles, cimdi, dvieļi, lietussargi, kaklasaites, lakati, somas, mugursomas, kakla lentes, • pildspalvas, zīmuļi, šķiltavas, sērkociņi, atslēgu piekariņi, breloki, krūzes, glāzes, šķīvji, trauki, naudas trauki, pelnu trauki, • pulksteņi, sienas pulksteņi, galda pulksteņi, rokas pulksteņi, kalkulatori, peļu paliktņi, vizītkaršu etvijas, spēles, nozīmītes, plāksnes, medaļas, piespraudes, kausi, balvas, • kalendāri, papīra un polietilēna maisiņi, maki, mapes, portfeļi, suvenīri, • netradicionālās biznesa dāvanas. Apdrukas darbi: Sietspiede, tekstildruka, termodruka, termo apdruka transfērdruka, sublimācijas druka, foto druka, lielformāta druka, gravēšana, izšuvumi, šūšana. Vizuālās reklāmas veidošana: • Lielformāta, mazformāta baneru un gaismas kastu izgatavošana, uzstādīšana, saskaņošana; • ceļa un virziena norādes, stendi, reklāmas stendi, informācijas stendi, • skatlogu dizaina izveide un izstrāde, skatlogu aplīmēšana. • baloni, atstarotāji, karogi, karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, uzlīmes, • auto apdruka. Visa veida poligrāfijas darbi: Vizītkartes, aploksnes, veidlapas, uzlīmes, dāvanu kartes, ielūgumi, bukleti, flajeri, afišas, plakāti, apsveikuma kartiņas, atklātnes, kalendāri.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApdruka Skatīt vairāk   Maisiņu apdruka Skatīt vairāk   Krūzīšu apdruka Skatīt vairāk   T-kreklu apdruka Skatīt vairākPoligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi Skatīt vairāk   Reklāmas suvenīri Skatīt vairākPrezentreklāma Skatīt vairākReklāma Skatīt vairāk   Dizains, dizaina izstrāde Skatīt vairāk   Vizuālā reklāma Skatīt vairāk   Idejas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 74490
Meklēšanas rezultātos parādīts : 405597

Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Visi banneri