Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Annas, viesību māja

Annas, viesību māja

Annas, Ādažu novads, Latvija
(+371) 29636383
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

 Viesību un atpūtas māja „Annas” atrodas klusā ainaviskā vietā Ādažos liela dīķa ielokā ar plašu apzaļumotu apkārni. Tikai 22 km no Rīgas un Jūs baudīsiet klusumu, mieru un labsajūtu.

Jaunā 2.stāvu guļbaļķu ēka ar romantiski mājīgu interjeru, piedāvā telpas ģimenes un draugu svinībām, kāzām, darba kolektīvu pasākumiem, izlaidumiem, bērnu ballītēm.

Jūsu rīcībā romantiska kamīnzāle- ērta gan šauram ģimenes, draugu lokam, gan kompānijām līdz 40personām.( vasaras sezonā arī vairāk)

Pēc izkarsēšanās īstā ar malku kurinātā liepas koka pirtī varēsiet atveldzēties dīķī vai izbaudīt neaizmirstamas sajūtas āra peldei apkurināmā koka kubulā .

Jaukas pasēdēšanas lapenē ar dārza kamīnu un skatu uz dīķi, priežu audzi un lauku ainavu būs īpašs baudījums ikvienā pasākumā.

Bērnu priekam piedāvājam šūpoles, smilšukasti ar piederumiem, dārza mēbeles.

Piedāvājam divus 2-vietīgus romantiskus numuriņus ar balkonu un jauku skatu uz dīķi un apkārtni. Ideāli piemēroti jaunlaulātajiem un ģimenēm ar bērniem.

Papildus- 5 atsevišķas gultas un 12 vietas uz matračiem ar segām un spilveniem.


Piedāvājam:

  • rīkot svinības, kāzas, pasākumus 1.stāva kamīnzālē līdz 40 personām.( vasaras periodā iespējams vairāk)
  • baudīt pirts priekus ar malku kurinātā liepas koka pirtī
  • atsvaidzinošu peldi dīķī ar laipu
  • iegremdēšanos apsildāmā koka kubulā zem klajas debess
  • mājīgu lapeni ar dārza kamīnu un grila piederumiem
  • šūpoles, dārza mēbeles, smilšu kasti ar piederumiem.
  • plašu, apzaļumotu apkārtni dažādām aktivitātēm ,spēlēm, pastaigām.
  • 2- divvietīgus romantiskus numuriņus ar balkonu un jauku skatu uz dīķi un apkārtni,
  • 5 atsevišķas gultas un 12 guļvietas uz matračiem ar segām, spilveniem-

Pasākumu veiksmīgai norisei jūsu rīcībā būs

  • mūzikas centrs, CD, MP3
  • karaoke
  • labiekārtota virtuve ar traukiem,
  • galdu klāšana un noformēšana, apkalpošana
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāles Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesību māja Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākSvinības un pasākumi bērniem Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 89797
Meklēšanas rezultātos parādīts : 951563

Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Visi banneri