Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
IDE, viesu nams

IDE, viesu nams

Dreimaņi, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvija, LV - 2101
(+371) 26894042
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami   Kamīnzāle   Naktsmītnes      2-vietīgi numuri      3-vietīgi numuri      5-vietīgi numuri   Banketu zāles un telpas svinībām      Banketi      Vietas kāzu svinībām      Telpas konferencēm un semināriemAtpūta pie dabas   Piknika vietasAtpūtas bāzes   Pirtis   BaseiniPasākumu organizēšana   Bērnu ballītes   Kursu, semināru organizēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 24737
Meklēšanas rezultātos parādīts : 432777
Skatīt arī katalogā : Viesu nami


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Visi banneri